Vår nya familjemedlem Luna


Har nu en katt som heter Luna.

29/5 jag skulle bara säga att jag har skaffat mig en katt som heter Luna.
Hon är jätte söt och det är en Perser som är vit. Jag önskar att mina barn skulle ha varit här men de kommer att få träffa henne nästa gång när de kommer hem men annars har jag inte mycket att skriva om för det är lungt och jag har inte hört mycket för nu tiden om någonting utan bara väntar på kammarrätten och att få träffa mina barn nästa vecka.

Ett trevligt umgänge med våra barn

21/5 Det har varit både en tråkig och rolig dag. Jag hör det hemska hos P men eftersom jag hade min Advokat med mig så var det inte så jobbigt att kunna svara på alla frågor men de här människorna är väldigt sjuka och det behövs mycket insats hos P så att de får se vem det är som de borde gripa eller fokusera på. Vilka elaka, obegripliga och mentalt störda personer som behöver all hjälp som de kan få. Sur tanterna behöver bytas ut och ha några andra som kan se verkligheten om dessa människor för att de har spenderat mycket tid med hen men de är blinda. Det är våra barn som lider och mest av alla vår dotter. Hon var inte med på umgänget när vi träffades i tisdags.
Det var roligt att se mina andra barn, sönerna. Hoppas jag får träffa dem nästa gång och att min lilla son vill gosa hos sin mamma. Man ser att han inte glömt mig och jag är tacksam för att de mår bra utom dottern som är vid behöv av en mamma som kan skydda henne från den här vampyren som inte kan sluta suga blod från henne.
Men allt kommer att bli bra sa min Advokat och de kommer att få komma hem en dag men det är frågan när?
Men vi hade jätte roligt med barnen även om det bara var 2 timmar för det var bara roligt att få se dem och krama dem för det är viktigt att barnen mår bra.

Lämna mig och min familj i fred!

Idag tänker jag svara på en kommentar som jag fick igår. Den här människan älskar att hata mig. Jag har ingen förklaring till varför eller ett svar på varför hen skriver så. Jag skulle inte hitta på något när det gäller mina barn eftersom jag skulle inte ens slå på en fluga även om den så sätter sig på min hand. Polisen har allt dokumenterat och det har även Advokaten, Fröknarna på Dagis, Skolans lärare och Läkarna på Vårdcentralen. De har alla  sanningen därför jag kommer använda materialet till att skriva den bok som jag vill publicera det kan ingen patetisk näthatare stoppa mig från. Snart kommer människor och alla som finns i samhället få veta vem det är som önskar något ont till andra. Jag undrar hur kan man samla ihop en massa skit, ljuga om resten och göra det till sin verklighet för sitt andra jag för resultatet blir helt sjukt. Jag rekommenderar den som har skickat gårdagens kommentar att omedelbart och akut söka en pyskoperateut för det behövs får den har stackars svaga människan. Jag kommer att se till att jag spårar och tar reda på vem denna person som dagdrömmer är. Jag har aldrig sagt att jag är stolt över vad som har hänt mina barn när det blev att de omhändertogs på grund av att jag hade lämnat dem hemma själva en gång och sen när de placerades hos dessa människor. Då kom F-H med att barnen sagt att de blivit misshandlade genom att de genom förtryck och press av desperata människor som är hungriga på pengar fått dem säga så. När de fick chansen så vill de aldrig lämna tillbaka barnen till sina föräldrar och det kliar nästan varje dag hos dem och de måste fortsätta anmäla för att lyckas med detta. Jag kommer aldrig att förlora för jag kan bara säga dream on terrorist lämna mig och min familj i fred.
 

Min söta dotter på Skolan


En bok om hur allt började med surisarna och mig!

På kammarrätten 31/5 tänker jag fråga sur tanterna om varför de inte vill berätta sanningen. För det handlar inte om LVU utan det handlar om mig när jag frågade varför? Vad har jag gjort? Nu får du tänka, sa de. När det gäller mina barn handlar det om rasism för de vill inte lämna barnen på grund av att jag är från Afrika. Detta har jag redan fått sms om "varför kom du hit till Sverige?" Det är bara invandrares barn som blir behandlade på det här sättet eftersom man har inga släktingar som kan hjälpa till. Det är lättare för dem att sätta massor av regler som de vet att om man inte vet allt om lagar och rättigheter kan man bli av med dem man älskar. Jag hörde av en minister som har med socialmyndheter att göra att LVU kommer ändras. De kommer sätta nya regler om hur alla barn som är placerade på F-H kommer utredas genom att skicka en special utbildad människa som ska undersöka det här hemmet. Jag hoppas att dem gör det till verklighet inte bara pratar om det. Många barn lider i mörkret och tystnad i dessa hem. Speciellt mina barn. Jag får tacka mig själv för att min blogg är synligt till och med för dem som sitter i Regeringen som kan läsa mina blogg. Jag kommer skriva en bok om allting som har hänt mig och mina barn från början till slut om alla som är inblandade. Jag tror säkert alla vill veta hur det kom sig att LVUt blev till och varade så länge. Jag har pratat med en författare som vill gärna hjälpa mig publicera detta åt mig till sitt förlag. Materialet är mer än 1000 sidor stort som är som en psykologisk rysare när man tittar på de här sur-T kan kalla detta för att de har ett bra jobb. Jag får tacka dem för hur mycket helvete de gett mig och hur mycket jag har förändrat mitt liv genom att gå igenom deras helvete. Det kommer att bli en väldigt intressant bok för jag tror att i det här samhället jag bor i är de nyfikna och vill veta hur jag klarade det här helvetetet när jag kom hem när ingen var hemma. Min sambo hade flyttat ut och barnen var placerade för det var bara jag i det stora huset själv, gråtande där det enda som hördes var eko i huset. Men det har ändrats nu när min sambo är hemma och stora dotten också är hemma, allt kommer att bli bra till slut.

Allt är sanning om mina barn

Tyvärr jag skulle inte prata så om någon annans barn dött på det här sättet. Jag har hjärta och jag vet hur det känns att förlora någon. Hen skrev själv och jag blir orolig eftersom mina barn bor ju där och om du tycker att jag ljög fråga hen själv du verkar som du vet vem du pratar om. Jag har ingen historia, jag har verkligheten som har hänt mig och mina barn som jag kommer ta med kommunen när allt är klart. F-H och SOC det är dem som hittar på historier och listar det på deras utredning. Min sambo och jag med våra barn vet sanningen. Alla vet sanningen men vissa ljuger om den.

Sur tanter har låtit mina barn resa bort.

Det är jävla cirkus hos sur tanterna. Vi var på möte idag när vi kom fram träffade vi chefen som sa ”Aha ni är här” Vi sa ja men sur tant hade ringt och avbokat mötet. Vi vet inte någonting om det för det möte vi skulle haft var igår som de själva visste att det inte skulle bli av, F-H hade sin överraskning men i alla fall så gick mötet bra så vi var nöjda. Men det vi fick veta idag när vi kom hem och öppnade brev lådan då vara ett brev från Förvaltningsrätten som upphäver Nämnden i Kommunens beslut om att begränsa föräldrarnas umgänge med dottern för att de anser att vi är goda föräldrar. Det var de mest glädjande nyheterna som jag har hört på väldigt länge. Just nu måste jag fokusera bara på det bästa och ska inte låta någon provocera mig. Tack så mycket för att det finns goda människor som förstår att det här är spelet som sur tanter och deras kompanjoner som är som ett skämt som aldrig tar slut för de bara leker med barnens framtid. Jag fattar inte varför polisen inte tar sådana kriminella som vandrar omkring och gör saker som är obegripligt med vår dotter förstör hennes hjärna och min son berättade att hen har sagt att du gjorde något dumt ok! Jag frågade vad det var som hade sagts? Då fick jag reda på det. De var så glada och det enda de vill är att jag går under så de tar barnen för det är redan planerat så det har med polis och anmälningar att göra för det är bara ett sätt att köpa tid. Alla tjänar ju på det. Jag ska fokusera på det goda och ser fram mot umgänget. Men ändå, jag har alltid tid att kunna titta på de fina bilderna som vi tog när alla var hemma. Det handlar bara om tid. När tiden är rätt så kommer allt att bli bra och allt kommer vara på sin plats. Jag läste om att F-H får en utbildning för att få bli F-hem. Jag tror att de har en utbildning som heter psykology of the mind games eller hjärntvätt. Jag har studerat dessa människor mycket noga. Hur funkar det här i Sverige att någon som inte är föräldrar till barnen kan resa utomlands med våra barn utan att vi vet någonting om det? Det är märkligt att SOC kan göra precis vad dem vill våra barn kan blir kidnappade och de godkände det. De här människorna är som den sicilianska maffian: la familia. Mina barn är i London och ingen har berättat till oss. Därför vill jag att Interpol ska går in i ärendet. De har kidnappat våra barn. HJÄLP!!!!!!!!!!!!


Kommunen låter mina barn lida i F-Hemmet

Den här dagen har varit rolig för jag fick lära mig något nytt med mina nya kamrater efter allt som har hänt mig. Jag skulle inte trycka ner mig även när man hör något negativt för folk pratar och säger precis vad de vill. Jag kom från det lägsta man kan vara i min ålder för jag satt ingrodd i skiten men jag kom upp! Jag är så stolt över mig själv! Jag har det mycket bättre än det varit särskilt mellan mig och min dotter. Vi kommer bättre överens och det är inte så ofta vi argumenterar längre eller bråkar. Förr var det lite jobbigt när man har en tonårig dotter och ingen pappa som hon kunde vända sig till så blev det jag som fick allt. Det finns dåliga dagar och bra dagar, men de bra dagarna är nu. Jag gör saker och ting som jag inte kunde göra med min dotter nu och det känns jätte bra. Jag har insett att jag är en stark person. De människor som påverkat mig förr kan inte påverka mig längre. Jag har blivit medveten om mina brister och vad jag behöver jobba på. Så jag ser till att komma vidare och gör vad som krävs för att mina barn ska få komma hem. När jag smsade hemmet för att jag skulle prata med min son fick jag som vanligt veta att jag inte fick det, hen skrev att han inte vill prata med mig eftersom jag och hans stora syster tog hans mobil för att komma åt telefonnumret och att han ringer mig när han vill skulle hen hälsa från honom. Hejsan människa det här är min son! Det är jag som köpte mobilen och han gav tillbaka den gamla när han fick sin Iphone. Mobilen ligger hemma i lådan ingen har använt den så jag tycker att de här människorna behöver hjälp. Jag är livrädd vad hon kan göra med mina barn. Hon är mer i fokus med mina barn än hennes egna. Nu har hon fixat en liten teddybjörn och det är för mycket av ingenting. Tänk att säga så skicka Teddy för att hen ska provocera mig och skrämmas genom att skriva att hen har något att säga så säg det till sur tanterna sedan blir det bara bla bla bla. Jag fattade att det var mycket... Det här är ett team som vet deras handel och de har gjort många gånger. De backar upp varandra. Allt i denna soppa att en av de här kommer hamna på psyket för det är alldeles för mycket lögner. De säger att de har tre barn och att ett är dött, finns det någon som vet hur då? Är detta orsaken till varför hon vill att mina barn inte ska få flytta hem? Hon har ju mina barn hos sig. Jag tycker det är väldigt konstigt att det kom nu så plötsligt. Kommunen leker med mina barns liv. Jag har redan sagt att om det händer något med mina barn är surtanterna är ansvariga för allt detta. Mina barn är i deras händer. De är blinda för det är pengar inblandade. Hur har du bearbetat för att gå vidare??? Varför är du elak med mina barn??? Vad är det som gör att du hatar mig men ändå har du mina barn??? Du vill sätta min sambo i fängelse varför??? Finns det F-hem som beter sig så här i Sverige???


Mina barn som Kommunen vägrar släppa - Fina Minnen


Vägen till Kammarrätten för barnens skull!

Idag har jag varit ute och jobbat i trädgården eftersom det är inte så mycket som har kommit. Det har varit så kallt och en jätte lång vinter men det finns mycket att göra. Vi skulle sätta upp en studsmatta för min dotter som vill hoppa i den friska luften. Vi har också klippt gräsmattan så det jätte fint. Det enda vi saknar är våra barn som inte är hemma utan är fortfarande hos främmande som de kallar för mamma och pappa..Vi skulle ha gått på rättegång men det blev ingen på det datumet som var bestämt. Vi fick bara ett brev hem skickat som sa att vi behöver inte närvara. Märkligt men jag hoppas det är på ett bra sätt. Den här månaden har vi varit upptagna från början till slut. Två möten nästa vecka och en till vid slutet av månaden då det är Kammarrätten. Herre gud hoppas att han är med oss den dagen. Just nu vet jag att hemmet har sina planer med massor av ditt och datt men jag måste vara smart denna gång och ha ett öga på mina sur tanter eftersom bristen ligger hos dem för det är de som har gjort fel genom att inte göra ett psykisk undersökning av dem som har mina barn. Jag kommer att kräva papper på allt för det har varit alldeles för mycket stopp av umgänget med barnen som har gjort att vi inte får träffa våra barn på grund av att de vill köpa tid så att inget händer. Förra året träffade jag våra barn 5 gånger och detta året 1 gång. Hur vill de att barnen ska veta vilka vi är och sur tanterna bryr sig inte ett skit, Hemmet är jätte glad så länge ingen bryr sig då är dem fria att göra det de vill. Nu har vi berättat för kommunalstyrelsen med så att de vet vad det handlar om till och med kommun chefen för vi har inget att förlora eftersom vi inte har våra älskade barn hemma .Alla som är inblandade har sina familjer hemma och de räddar sina egna skinn för så är det nu för tiden. Jag kommer göra allt för jag vill inte att mina barn hamnar på gatan när de blir 18år. Det är den dag pengarna tar slut då ingen vill ha dem utan de skaffar nya. Det jag vet om dessa människa gör mig så arg och förbannad. Hur kan man göra så mot andra och ingen gör något. En av sur tanterna vill att jag aldrig ser eller träffar mina barn. Jag har möte nästa vecka om hon är där så åker jag bara därifrån. Just nu längtar jag efter att få träffa barnen för det är sorgligt när barnen inte minns om vi är deras föräldrar. Hur kan detta här hända i Sverige? Ingen har rätt att hindra någon från att träffa sina barn och det gör sur tanterna och deras chef samt hemmet som hjälper till med hjärntvättning. De här människorna vet inte riktigt vad detta kommer att leda till. Det handlar inte om LVU sa någon men vad handlar det om då? Men för fan ge mig tillbaka mina barn människo rövare för så mycket mitt barn längtade hem men hon fick bara hålla käft. Då bestämdes det att det bästa är att hon inte får träffa oss genom att sätta umgänge begränsning. De som tar barnen från deras föräldrar bara de hittar på att deras föräldra förmåga är dålig. Jag tycker att de själva ska tänka på deras männskliga beteende för seperation av ett barn från dess mamma är det värsta man kan göra. Soc behöver mer kompetens för att hantera konflikter mellan barn och föräldrar de ska inte bara röva bort barnen och lämna till främlingar för när de barnen blir skadade är det för livet. Jag har redan sagt det till dessa kommun tjänstmän att om det händer något med mina barn hen är skyldig för allt. För de här barnen var väldigt vårdade och skolan kan vittnar om det och på sjukhuset finns det inte skit förutom hemmet som försöker smuts kasta oss. Det du gör mot andra kommer att jaga dig en dag.

Barnen jag minnsBarnen som bor med restriktioner

8/5 har fortfarande inte pratat med barnen inte hört något heller från våra sur tanter. Det är lite märkligt, Jag vet att när det blir alldeles för tyst betyder att någonting är på gång. Jag sitter på min säng och tittar på mina barns bild funderar på om jag borde åka till Stockholm till statsministern för kanske han kan lyssna och ser det hela.
De har gjort många tjänstfel som har begåtts av tjänstmän i den här kommunen. Så att det inte händer något annat. Jag vet de gjorde så mot en person som jag känner men de förlorade och hon vann. Hen har bestämmt att aldrig att bo kvar i den här kommunen, de har skadat familjen och hen kunde inte gå till jobbet utan att någon pratar skit och jag har sett att de vill göra likadant med min familj men andå värre. För vi har ett f- hemmet som nu har gjort allt för att ta över mina barn. Hen är väldigt duktig på att förfalska allt möjligt, skriva över papper från sjukhus och från åklagare. Mina barn är livrädda för hen. Det är någonting skumt hos den här människan. Jag kommer att rota överallt, jag tror det finns skelett i hens gardarob. Just nu har jag skickat ett mail till kommunens chef och förklarat allt som de inte vet som några av politiker för att när sanningen kommer ut det ska det inte vara en överrasking. De måste se helheten när allt smäller för då vet de att de skulle har reagerat. Jag vill inte att mina barn växer upp med främmande människor som är ute efter pengar inget annat, ingen kärlek bara köra upp och ner hos polis och främlingar. I stället är drivkraften krassa ekonomiska intressen. Inga starka känslor för barnen. De försökte klassa min lilla son som ett handikappat barn. När det var ett normal begåvat. syftet var att när man tar hand om ett barn som har något annat problem och behöver ett särskilt stort stöd med större ersättningen. Hen är alltid på vift, letar efter något fel på barn. Min dotter när hon flyttade hem hade hon massor av olika medicin och tabletter som jag har ingen aning om. När den dag att de andra få flyttar hem jag kommer att göra en undersökning så att det finns inte ett enda skit. Det är något konstigt i deras blod för att de är 99.99% frisk men man undra om hen är född med några känslor i kroppen. Jag har träffat dem men den blick jag fick se själv var skrämmande. Jag läste på nätet något skumt att på dessa människors jobb fanns det en person som har färfalskat patienters journal. Skrev sin egen vision om hennes sjukdom. Tänk hur kan man göra så mot andra. Jag vill att kommunen ska göra en undersökning av f- hemmet innan de gör en placering av barn, det finns många konstiga galna människor nu för tiden och jag tror mina barn är omringade av sådana efter allt de har visat oss och gjort mot oss för allt har sitt pris. Som förälder som bryr sig om sina barn kommer jag gå ut med detta till uppdrag granskning.
 

Sanning eller Konsekvens

5 maj har jag varit lite upptagen med att träffa en människa som vill hjälpa på alla sätt. Sedan fick jag ett konstigt mail från en galen person. Jag behövde inte kommentera något eftersom det finns bara en som kan skicka sådant till mig för det är en varning som säger: "Jag lovar dig, det är jättebra om du inte säger mer och framför allt inte till hen och hen. Det låter som ett hot. Jag blir hotad för att jag för inte får tala sanning. Det ska bara vara hemmets sanning och deras kompanjoner. Den enda som är väldigt korrekt är att politiker godkänner sådant när det gäller ett allvarligt brott. Socialsekreterare kan göra precis som de vill och de får inget straff. Men i min situationen är det så mycket som är blandat och att alla vet hur mycket fel som har gjorts när de bestämde att sätta LVU på mina barn. Grunden var att vi ville inte samarbeta med surtanterna sen allt gick så snabbt utan en vecka gått blev barnen placerade och då var det allt började. Hemmet fick en chans att ingripa när de såg att det var för snälla barn nu kan vi göra det som de brukar göra det enda sättet att göra är att komma på misshandel, övergrepp, alkoholmissbruk all möjlig smuts kasting som de vet fanns det inte något som stämde utan desparata människor som vet hur man tjäna pengar och att det tar längre tid för domstolen, kammarrätten, förvaltningsrätten innan allt blir klart. De har planerat sin semester, köpt och bytt bilar, redan planerat förtids persion. Vad ska man behöva gå och arbeta för när pengarna bara rullar in utan att man behöver svettas för det. Det är bara att ringa till sur tanterna och säga att barnen har kommit med mer allvarliga saker som har hänt hemma och det är bara att rusa till polisen och göra anmälan men det roligaste är att nu har de fixat sin egen polis utredare som ska bara ta deras ärende när de kommer för när det var andra som la ner åtalet då var de inte glada. De var tvungna att skriva till en åklagare att de vill byta en polisman. Sur tanterna vet inte så mycket vad de sätter sin kommun i eftersom att när allt blossar ut är det kommunen som tar hela smällen. Vilket jobb kommer de gå till på morgonen undrar jag för det blir inte roligt att flytta igen. Från Norr till Söder och Väster till Öster. Människor som kan lära barn att hata sina föräldrar är satanister som vill göra allt ont och elände till oss. Vad gör de mot våra barn? Vad kommer att hända efter detta? Kommer de byta stad eller vad?Jag har massor av frågor för att sanningen är snart ute. Jag vill att det kommer att skrivas om allt i tidningen om ingen gör det så kommer jag själv att göra det för vi vill inget ont mot dessa människorna men de har skapat kaos i våra liv. Jag har aldrig träffat någon som är så girig i mitt liv, De såg oss sedan dömde de oss utan att lära känna oss, du ska inte dömma en bok på utsidan. 
 

RSS 2.0