Socialtjänst kidnappar våra barn istället för att hjälpa till

For det första eftersom jag vet att Jag befinner mig i stora svårigheter och hittills ingen har kunnat hjälpa mig på riktigt för att få ut Mig ur den svåra situation jag har hämnat i alldeles för lång tid till och med min sambo /särbo flyttade han orkade inte det låter som om att man ger upp sina barn ,socialen ger ingen hjälp till oss föräldrar jag krävde att vill ha en kontaktperson som ska vara med när jag har umgängen med barnen fick inte det ! Men ändå det står att man har rätt till en stöd person .de skydda barnen från att umgås med oss /mig istället för att ge stöd jag har inte träffat mina barn i 5 månader inget umgänge som är planerad jag sa till den nya handläggare att jag vill vara med på uppföljningsmöte då skrev han tid och plats,jag tyckte att uppföljningsmöte ska hållas på socialkontoret inte hos nån privat persons hem ,det här handlar om mina barn  inte om "Tea party "
Idag skulle träffa min son blev inget:/
Har inte hört nåt från de eftersom han får inte ringa mig med sin mobil 
Hur kan man säger att barnen ha det bra i familjehemmet när de inte kan använda sin mobil han ringer mig med deras hem telefon som är avlyssnad det är hemskt mycket olagligt

Familjehemmet och Socialen är korrupta


Hoppas ni har läste min mail och vad är ert svar på detta har ni pratat med Hen angående vad som står i mailet.
Jag vill veta sanning och därför har jag gjort en polisanmälan allt ljug om mig mina barn jag skulle aldrig göra sånt 
Även om jag åt fågelfrön " Aldrig" l love and miss My kids😭
Tvingar min dotter att får gå i förhöret hos polisen det gjorde ont i hela mitt hjärtan  när jag vet att ingen eller nån har gjort ett grovt sexbrott med barnen, alla 4 barnen var alltid tillsammans både dag och natt. Det är de som jag misstänker för ett grovt brott mot min(a) barn.
Jag var aldrig en missbrukare av alkohol att göra ett misstag och lämna sina barn ensam hemma alla kan göra sånt. Okey kanske den dag var inte min dag men jag vet sanning .
De är bara där inte till barnens bästa de är där för Pengars skull och om det är det som ligga bakom kommer jag ber polisen att ta bort deras uppgrad som familjehemmet!
Har ni familjehemsutredredning ? Har de lämnat in utdrag frånpolisregister?
Vill tillbaka mina barn från hen
en stor lögnare och bara är någon skit som ljuger hela tiden kommer aldrig sluta:(!
Det finns Människohandel i Sverige:((


Vill veta sanning ! 5år nu inget händer soc har struntat i allt.

Så här har familjehemmet har gjort med min familj att mina barn fick LVU:(

Hej
Jag skulle tackar dig / er om du / er kan hjälpa mig med att hittar en person som skrev där här kommentarer på min blogg 2013-June anklaga mig för detta:
"P"Har du glömt bort vad vi fick göra med din dotter? Har du glömt bort att du ville ha betalt av mina pengar jag hade vunnit på lotto? Du tiggde av mina pengar jämt och därför fick vi vara och och göra saker med din lilla flicka mellan benen. Jag fick ju också göra en hel del saker med dig och det uppskattade du när du fick pengar av mig. Vilken härlig tid det var? Har du glömt det?
 Hälsningar Ivar 

Och jag har sparat IPnr:
(62.182.223.219)
IP-information
IP-nummer    62.182.223.219

Handläggarna vet om det eftersom de gjorde en polisanmälan .
Åtal läggs ned på grund av brist på bevis. Allt kom från Familjehemmet Jag vet att det är hon. Hon hatar mig och vill ha mina barn och allt har fungerat precis som hon ville.
Jag vill fortfarande veta vem som ligga bakom? Jag kontaktade (griffel )
De svarade så här "Jag får tyvärr inte lämna ut IP-nummer på våra kunder, men jag råder dig att göra en polisanmälan i ärendet, för när polisen frågar lämnar vi ut uppgifterna till dem"
Jag kan inte låta bli och det gör ont på mig varje dag.
Jag skulle aldrig i mitt liv sälja mina / mitt barn aldrig!!!
Den här person är en psykopati
Väldigt sjuk:( manipulativ ingen skuldkänsla och Saknar empati .
Hjälp mig snälla människor som läsa min blogg  😭


RSS 2.0