Kommentarer/ IP:176.29.94

Om de har bott hos familjen i 3,5 år så är de väl ändå inte främlingar längre? Det är ganska normalt att man reser utomlands med sin familj, varför ser du det som något negativt hela tiden? Tänk att de får se massa saker och uppleva saker. Jag kommer fortfarande ihåg min familjs resor när jag var barn. Unna dem det istället och var glad för deras skull. Och fortsätt kämpa på med familjebehandlingen så ska du se att det går bra.

Information:     Namn: Joe     E-postadress:     URL:

Bra för dig Joe ´men inte för mina barn länge för de vill hem till sina föräldrar den här livet som de leva  hos familjehemmet är inget liv som mina barn vill ha, eller någon annans barn att leva på vift varannan månad vilken normal svensson som har råd utom de som få pengar grattis ,SOC skulle inte placera barn till människor som har ADD till och med har ingen koll på vad som händer att för ett samtal en gång i veckan allt bra ju visst allt är jätte bra.Du är en av de eller vem är du JOE........det här är mina barn min familj deras framtiden ,,,,KOMMER ALDRIG GER UPP BARA ÄR BARA TIDEN en dag de kommer att triller NER


Min son gråter i mörkret.

Idag tänker jag väldigt mycket på min lilla son som ska följa med det här familjehemmet som han har bott i 3,5 år
påtvingad av A-Kommun som inte vill släppa mina barn som används som någon annans guld. De reser runt utan vila om de inte är utomlands då är mina barn hos främlingar. 2 månader sedan fick vi ett brev från Soc. och deras chef angående vår son som har berättat hur många gånger som helst. Hur kan han behandlas så av det här hemmet men ingenting har ändrats. Han är fortfarande hos dem med sina syskon. Hur kan socialen göra så? Ignorerar barn som ropar på hjälp när familjehemmet hörde något om oss då valde de att anmäla oss för saker och ting som vi har aldrig gjort. Varför gör de inget? Nu när de är utomlands vem vet vad hon gör eller vad för straff han får. Vi föräldrar är maktlösa mot de här myndheterna som bara kör över oss. En vecka är det umgänge och en vecka är det familjebehandling. Jag sa förra gången att jag orkar inte mer med detta. Jag vill ha mina barn tillbaka men de frågar hur jag tänker om jag inte fortsätter med behandlingen. Hur ska jag få barnen hem? F-behandling ska vara mamma, pappa och barn tillsammans. Efter 3,5 år är vi fortfarande i ett moment 22. Barnen har nästan tappat allt hopp. Vi har inte gjort något fel i den här kommunen utan är medborgare som jobbat och betalat skatt som alla andra. Vi är mobbade och de ser oss inte som vuxna föräldrar. De har ingen respekt för oss och våra barn. Det är möjligen dags att skicka brev till JO eftersom vi har skrivit många gånger till IVO utan att något har hänt. Det har gått för långt för länge sedan. Annars kan det hända samma sak som hände ett barn som också var placerad med tvångsvård. Den nya regeringen måste ta bort detta system. Hur kan man tvinga ett barn att bo med främlingar när de har sina föräldrar som är skötsamma. Hur ska det gå för honom utomlands när det finns ingen som förstår honom när rädslan att vara instängd i ett rum kommer. Snälla ni som kommer att läsa detta får ta det på allvar. Det är precis så Soc. sa till oss men varför är han där hos familjehemmet som ska resa utomlands med honom och inget kan stoppa dem? De har fått tillstånd av Socialen att resa med barnen, fixat pass, allt är betalt men vi har aldrig godkänt något pass men polisen gav dem tillstånd. Hur fungerar systemet när någon annan kan få pass till någon annans barn utan en fullmakt?
 
 
 

RSS 2.0