Dessa familjehem borde bli mentalt undersökta.

Nu är de på väg igen med mina barn utomlands nu när det händer så mycket i världen speciellt med dessa flyg olyckor. Vad kan man göra när man har blivit utsatt för rättsövergrepp av myndigheter som inte bryr sig så mycket om hur våra barn har det som inte har någon makt och är rädda för att säga ifrån vad familjehemmet än säger eller gör. De bara bestämmer allt för mina barn och speciellt för min son som fick rätt att kunna hälsa på hemma när han vill. Då bokade familjehems mamman allt och såg till att han inte har en enda chans att tänka eller kunna komma hem och hälsa på. När jag hade umgänge med barnen så kommer min son med sin lillebror sittande bakpå mopeden. Jag var livrädd för att det skulle hända något som att han ramlar bakåt och blir påkörd. Vem tar ansvar för detta? Vi folk som kommer från ett annat land blir nedtryckta och ingen vill hjälpa oss men jag kommer inte ge upp. Jag vet att det här familjehemmet vill ha mina barn de har övertygat det andra barnet också och det är som "The Addams Family" Det är väldigt desperat och elakt och ondskefullt. Vet hon vad hon gör eller är hen dement och bara gör saker som hen inte vet vad hen har gjort eller ska jag kalla det schizofreni? Man vet inte nuförtiden efter allt hen har gjort mot oss. Det finns ingen människa som kan säga att du ska stanna här hos oss för du ska flytta till ditt eget boende när du blir stor. När barnen väntar på att de ska kunna få komma till mamma och pappa. De försöker förvirra barnet att du har 3 mammor när han vet att han har en Mamma för de andra är låtsas/ plast mamma. Jag hoppas nu när jag har kompisar som har anser att jag har blivit utsatt för förtryck av socialsekreterare och nämnden i Alvesta Kommun. Tre år utan mina barn av orimliga skäl. ALLA DESSA MÄNNISKOR SOM HAR SEPARERAT MIN FAMILJ OCH MINA BARN ÄR ONDA. DE SKA GÅ TILLBAKA TILL THE HALL OF EVIL. Hur kan de säga att de hjälper barn när de tar bort det enda som betyder något för dem. Vad skulle hända om någon tar deras egna barn.


Låt aldrig alla som har LVU-ade barn att resa utomlands med Familjehemmet.

Jag tycker att myndigheter leker med våra barn när de kan sitta i sina kontor och fatta beslut om att låta våra placerade barn resa utomlands med familjehemmet utan att vi föräldrar godkänt det. De skiter fullständigt i allt. Jag hoppas att länderna de reser till inte ska låta de här tjuvarna ta våra barn dit. Om de gör det så betyder det att våra barn kan blir kidnappade. Det är mycket som händer om det händer något är det A-kommun som kommer att bära den tunga lasten. Jag vill inte att mina barn ska resa dit och hoppas att de inte släpps in till landet. Jag fightas för att min familj ska återförenas så vi blir en familj igen men vad vill familjehemmet? Varför slåss de mot oss när det inte är deras barn. De vill inte att barnen ska kommer hem. Familjehemmet ska sitta ner och prata med barnen om deras föräldrar och hur de ska komma hem igen men detta F-Hs hen säger inte ett enda ord om att de ska hem till Mamma. Men jag kommer se till att de här barnen kommer hem. Sedan stämmer jag den här kommunen för de lät sina Socialsekreterare och det här familjehemmet som har mina barn ljuga för att de ska kunna sätta LVU i förvaltningsrätten och de godkände det. Det ska inte sitta samma nämndemän i domstolen från samma Kommun. Aldrig. Då röstar de bara på varandra. Vilken domstolen kan man överklaga 11 gångar till och bara får ett nej. Allting är bara skumt. Det var precis som med de gamla kommentarerna. Jag fick dem förut innan jag lämnade deras ip-nr. De vågade inte skriva mer men jag visste redan vem de var och jag har deras ip-nr. De sparas för att jag kommer behöva det senare i domstolen om jag ska stämma varenda person som skrev dem. Men om jag får mina barn tillbaka då kan jag tänka om! Men jag lovar inget. Socialsekreteraren säger att de gör det för barnens bästa men vilket är barnens bästa när pengarna de tjänar kommer genom att splittra barnen från de enda personer som de känner och det är deras föräldrar som är mamma och pappa. Min familj ska hjälpa mig just nu med att ta reda på vilken är det som spelar det här spelet och vilka de är och hur många som är inblandade. Jag väntar på att de kommer få sitt pris snart eller senare i livet. Det finns ett ordspråk som säger att man ska aldrig skratta till en blind människa därför att man vet inte imorgon om du också blir blind. Jag kan inte fatta hur SOC kan ljuga till polisen och säga att de kan låta barnen kan resa med sina F-H utomlands och att de här barnen har ingenstans att vara när de vet att vi föräldrar vill ha våra barn tillbaka. 11gånger i domstolen har vi varit med deras chef och då borde de inte ljuga på det här viset. De vet till 100% att jag vill ha mina barn. LVU BARN SKA STANNA I SVERIGE UTAN RISK FÖR KIDNAPPNING ELLER ATT DÖ UTOMLANDS!

Jag kämpar för det som är mitt.

Jag funderade på att flytta men tänkte: nej varför ska jag flytta när jag trivs jätte bra här. Om jag inte är lycklig här så kommer jag inte heller att bli lycklig där. Jag vill åldras i min lilla stad/by. Jag har ändå mycket med den här kommunen att göra för vi är inte färdiga när de har mina barn. Nu tänker jag åka till regeringsbyggnaden och kräva dem tillbaka för så sa statsministern: att barn ska bo med sina föräldrar där föräldrarna bor. Gäller detta också vi som har våra barn placerade och varför ska de behöver tvingas att bo med människor som de inte känner. Det är fel och sjukt. Familjehemmet gör precis vad de vill med min dotter så jag är rädd och det svider att se henne på det här viset för familjehemmet påstår fortfarande att hon är en tioåring som kissar ner sig. Hon växer och hon kommer börja tala och jag kommer att se till att de som har gjort något med mina barn kommer betala ett högt pris. Jag kommer aldrig vila oavsett vad. Röda korset ska kunna möta de här barnen och tala/fråga hur de har det. Kontrollera bristerna hos familjehemmet där barnen är placerade eftersom SOC har ingen tid utan bara säger oh-vi litar på att barnen har det bra. Barnen mår bättre i en familj med problem än i fosterfamiljen. Det finns inget viktigare för barnen än en egen riktig mamma och pappa. Alla barn längtar efter att återse sina föräldrar. Att fråga om vårdnaden när man inte är föräldrar till barnen är inte rätt. Nämnden kan inte bestämma sådana saker när de vet själva att deras tjänstemän har ljugit för att kunna få LVU. Jag kommer lämna alla dessa utredningar för att granska socialen och kunna ta reda på sanningen. Mina barn har drabbas av de här människorna som inte har någon empati och de borde inte jobba med barn. Jag tycker att myndigheterna har ingen rätt att bara röva bort någon annans barns utan att de har sanningen på sina skrivbord. Jag är inte förvånad om de blir hotade. Det är deras problem och de borde inte vara förvånande. De skaffade det problemet. Jag har mycket tålamod och envishet. SOC säger att dåtiden när allt började hade jag mycket fel och brister. De ville att jag skulle göra saker och då frågade jag vad menar ni med att jag ska gå i terapi/alkohol behandling men de ansåg att det var inte det som var problemet. SOC kärringarna var inte glada. Vi började med familjebehandling och vill veta hur vi ska få barnen hem. Vilka brister vi ska ordna så de ger oss stöd och råd för hur ska vi kunna åtgärda våra brister när de inte säger vilka. Allt är sjukt och det är livsfarligt att fastna på samma ställe. Vi går ingenstans. Det har gått 3 år och det är fortfarande moment 22. De har det bra med sina nära och kära. Vi andra och våra barn sitter í ett tåg som inte stannar. Det fortsätter att gå. Vad ska man göra utan att kämpa vidare och det är det jag gör.

TIME WILL TELL! DET ÄR BARA GUD SOM VET!

Kan säga så här: det har varit lugnt tills två månader innan min dotter fyllde 18 år. Det visste jag inte att hon hade börjat umgås med familjehemmet som hen bodde innan hen rymde på natten och jag var tvungen att hjälpa hen med att betala taxin. SOC tog hen igen och lämnande hen där. Det funkade då hen var hemma igen. Till sist fick hen stanna. De tog bort LVU på henne. Hon har varit hemma i 2år. Då blev hon kompis med familjehemmet igen som hon hade bråkat med. Blev bjuden till Öland och fick biljetter till ett exklusivt hotell i Danmark som hennes födelsedagspresent. Då fick hon ta med sin kille. Vad ska två tonåringar göra i ett dubbel rum? I 4 dagar var hon hos familjehemmet. Sen ringde hon mig. Jag ville att vi skulle träffas hos familjebehandlingen. Då berättade hon att hon har skaffat en lägenhet. Familjehemmet hjälpte henne. Vilket svin! Hon låtsas att allt är bra. Hon är 18 år. Jag bryr mig inte längre. Hon får göra precis som hon vill. Problemet är att hennes syskon är placerade hos den här familjen och det blir 3 år nu på söndag. Fortfarande gör socialen i Alvesta inte någonting. Mina barn har påverkats. De stora är emot mig nu och tycker att mina två små barn ska placeras med LVU hela sina unga liv. Det här landet suger. Myndigheterna bryr sig inte ett dugg och SOC skriver sina rapporter. Men jag kommer att överklaga för 12:e gången till förvaltningsrätten och kommer skriva ett brev till JO med mina klagomål tills de kommer till regeringen och MOR som jag ska rösta på. Jag vill att alla FÖRÄLDRAR som har sina barn placerade med LVU ska träffas. Jag läser om alla andra folk som skriver sina bloggar. Det mesta jag brukar läsa är alla dessa berättelser om deras barn som har LVU. Jag blev förvånad att socialtjänstens utredningar är samma historier som de hittat på. I min situation kommer helvetet från familjehemmet men allt har sitt slut. Min son hade en dröm om att vara polis. Eftersom man är rädd för att han kanske kommer hitta hemligheter uppmuntras han att gå till armen istället. Jag tycker att han borde välja det som han vill vara. Just nu är familjehemmet i sjunde himlen. Jag säger bara detta: de enda som drabbas mest av allt är mina små barn som inte har någon ro och de känner nästan bara främlingar. I september kommer jag åka till Stockholm. Jag uppmuntrar alla föräldrar som har barn under LVU att träffas och rösta på MOR!

RSS 2.0