Väntan efter barn

Hej alla som har läst min blogg, nu är det dags för förvaltningsrätten igen.
Vi hoppas den här gången att det blir Lvu i hemmet. Vi är vid behov av extra stöd men vi har ingen som kan stå på vår sida och vittnar eftersom vi har ingen familj eller vänner. Dem som vi trodde var våra vänner de har struntat i oss och brydde sig så länge de de fick lite pengar av kommunen. Just nu våra barn är okonktatbara, vet inte var familjehemmet är. Den sista dag vi träffade de här människorna var på möte tillsammas med socialsekreteraren.
När familjehemmets mamma beter sig märktligt och sa att min dotter ljuger som en häst och visar hur grym hon verkar vara mot mina barn så ignorerade socialsekreterarna detta. Det låter väldigt konstigt om vi hade betett oss på det här sättet för då är vi dåliga föräldrar men ingen säger något emot henne utan de bara tittade på varandra och sa sedan nej vi fortsätter nu. Iskallt då ingen brydde sig om vad hon hade sagt om min dotter. Om det finns någon som vill hjälpa oss snälla svara på min blogg kommer vi att tacka er. Vi behöver våra barn hemma. Livet är kort och de har redan slösat 2 år för oss utan våra barn. Kommunen och familjehemmet har tjänat pengar men vi föräldrar blir fattigare, rastlösa, menningslösa och värdlösa. Vi är ingenting.
Våra barn kallar oss inte längre Mamma eller Pappa utan med våra första namn.
 

Svart påsk utan barnen

ldag är det en månad för mig sedan jag träffade mina barn och 8 månader för min sambo.
De här människorna bara fortsätter strunta i domstolens beslut att vi har rätt att träffa och prata med våra barn.
Deras stora syster vill ha ett umgänge med hennes lillebror som är 14 år men svaret blir alltid det samma att han är upptagen hela påskhelgen.
lngen av oss får träffas. Hur kan någon vägra föräldrarna att träffa sina barn det är en mänsklig rättighet att få träffa barnen.
Kommunen med deras socialsekretere som har stängt dörren för oss och våra barn genom att hon fattat sina egna beslut att familjehemmet får göra som de vill. Vår dotter opererades utan våra tillstånd och om något hänt allt är allt deras fel.Vi får låter dom aldrig.
När socialen sätter sina tassar på barnen släpper de aldrig så snälla alla ni som har barn hemma släpp inte taget om era barn ute eller lämna aldrig dem själva hemma även om ni bara är ute och går eller slänger soporna.
Våra barn har blivit placerade utan rimligt skäl utan det är bara påhittade historier av familjehemmet och socialsekreteraren.
Hur kan man säga till sig själv att jag har gjort ett bra jobb när deras jobb är att splittra barn från deras föräldrar.
De har människorna är de som kommer bli väldigt psykiska sjuka från deras egna misstag när de förr eller senare i livet får ångra detta.
Man säger att det du gör till någon annan kommer tillbaka till dig och det är inte bra att vara elak till någon för vi är alla människor.

Barnen och Familjen

Som det ser ut saknar de här människorna planering för att flytta hem barnen utan säger att de ska stanna kvar i det permanenta boendet som de kallar familjehemmet för. De är kohandlare som ljuger, bluffar och gör allt som krävs för att göra så att barnen stannar kvar och de påstår att inget har förändrats hos oss så att de ens kan tänka på att låta barnen få komma hem. Familjehemmen lyssnar inte på oss vi som är föräldrar till de här barnen
de kör med sin egen lag och regler bara för att de är godkända av socialen. Syskonen har splittras. Barn som växt upp tillsammans har blivit främlingar till varandra, det gör oss ont och det är oförlåtligt.
När vi ringer till social tanterna så säger dom: "vi tror att barnen har det bra, vi tycker att dom ska stanna kvar, vi bedömmer att barnen trivs och mår bra." Familjehemmet har skapat en konstgjord perfekt värld för barnen där de har bytt ut allt för barnen och ändrat på allting och gett barnen allt de önskar sig som belöning för att stanna.
Samtidigt säger de att barnen är utmanade elaka och straffas för detta på olika sätt. De hindrar barnen att träffa och prata med sina föräldrar och skyller ifrån sig på att barnen inte vill eller kan.
Dessa människorna diskriminerar oss av ren rasism och förnedrar oss och barnen för pengarnas skull.

Mina barn vill hem/men tvingas stanna hos familjehemmet


 
 

Socialen och familjehemmet

Socialen får inte göra vad som helst men gör det ändå eftersom ingen vill eller kan stoppa dem från att göra allt de vill göra utan att någon utom de själva vet eller får veta det.
Jag har barn placerade på ett familjehem som vägrar oss föräldrar att få umgängestid och telefonkontakt med barnen utan hittar på ursäkter för att hindra trots att domstolen gett oss rätt.
De hittar på lögner och anklagelser mot oss för att få oss att framstå som dåliga föräldrar.
Socialen besöker barnen men lyssnar bara på familjehemmet och litar på allt som de säger och skriver ner allting som sedan skickas vidare till nämden som godkänner utan att kritsera något.
Detta gör att LVU ligger kvar eftersom det inte finns något riktigt problem som kräver detta utan
hem miljön är trygg och föräldrarna har inga problem samt ett barn har blivit flyttat från familjehemmet pgav konflikt och har nu blivit fritt från LVU i hemmet med beslut från nämden.
Detta barn lider av att vara separarerat och hon har bett socialen att ge syskonen LVU i hemmet men de sa att detta inte var möjligt eftersom de tyckte att vi inte kan sköta alla 4 barn.

Kommunen och barnen

Det här är mina barn som togs ifrån mig av kommunen och jag vill ha dem tillbaka. Varje gång vid alla umgängen och telefonsamtal så vägras vi av familjehemmet att träffas och prata. Detta har pågått i nära två år och de hålls mot sin vilja trots att de själva sagt att de vill komma hem. De får inte komma hem utan skickas till psykologer och speciella läger. Vad kan vi göra när vi har ingen kontakt med barnen.
Socialstyrelsen har vi kontaktat men de har bara lagt ner ärendet och detta har även skett i fyra domstolar.
Vad kan vi göra i detta hopplösa läge där ingen kan eller vill hjälpa oss eller våra barn utan tiden går till deras fördel.
Föräldrar som längtar efter sina barn kan även kommentera detta som kan liknas vid det som skett på barnhemmet oasen.

Kommunens behandling av barn

det är mycket kaos i den här kommunen, de måste anställa
en ombudsman som ska jobba i kommunen på alla frågor.
De här människorna fattade ett felaktigt beslut om LVU
för våra barn som bott snart 2 år hos familjehemmet utan rimligt
orsak och hur mycket pengar har kommunen slösat på detta.

Samhällets förfall

Som föräldrar borde vi agera mycket eftersom våra barn är vår framtid, Vi föräldrar måste ge empati och ha respekt till våra barn så barnen ser vad som är rätt eller fel..Om våra barn inte har respekt för en vuxen betyder inte det att barnen gör fel, Nej, det är vi föräldrar som inte har lärt våra barn respekt. Men att Socialen tar barnen ifrån oss och tvingar våra barn till något militär läger är oacceptabelt. Ingen bryr sig om varandra längre i dagens samhälle.
Vi vill att barnen ska ha det så bra som möjligt

Kommunens brister i barnomsorg

Slöseri med kommun invånarnas skatte pengar som finanserar övergreppen på barnhemmet Oasen som de anställda säkert visste om och de döljde sanningen för kommunerna som placerade barnen där på länets rekommendationer. Mest synd om barnen som blivit dåligt behandlade men det är bra att barnhemmet utreds nu och hålls stängt tills vidare nu när alla fått veta allt som hänt där. Samtidigit tycker jag också att kommunen har många brister. De får inte seperarera barnen från sina familjer och tro att de har gjort ett bra jobb. Tack och lov att barnen filmade allt för ingen av socialsekreterarna lyssnar på vad barnen säger. Sådana här program måste fortsätta det finns många barn som vill ha hjälp. Speciellt dom som bor hos famijehem. Eftersom ingen ser vad de här barn går igenom.
Tack för allt kalla Fakta!
 

Barnen

Det är en fruktansvärd situation, för nu har de planerat en resa  till Italien med våra barn även fastän de har LVU
Vi trodde att när barnen är Lvuade här i sverige kan de inte resa utomlands och Socialen står fast om att barnen ska följa med Familjehemmet dit. De säger att de ansvarar för omsorgen om barnen och bedömer att barnen mår bäst av att följa med.
de ställde in umgängen vi skulle har haft med barnen. hela mars månad kommer 
vi inte träffa våra barn igen för att fammiljehemmet säger att barnen vill inte.
socialen säger att de lyssnar på barnen, men de har ansvar för att se till att det umgänge som föräldrarna har med barnen fungerar så att de inte glömmer var de kommer ifrån. de tvingar oss till att gå till familjebehandling om vi inte gör det blir det inga barn som flyttar hem.
vi har varit där 6 gånger men ingen skrev eller noterande om det. det är bara krav, om man behöver familjebehandling är det vi och våra barn som ska delta och fixa våra problem inte utomstående, speciellt familjehemmet .den här kvinnan är allas marddröm.
lngen säger varken BU eller BÄ. alla rättegångar som vi har varit på har hon sagt precis vad hon vill. 2gånger i Förvaltningsrätten och 2 gånger i Kammarrätten .Nu måste vi överklaga igen (snart) vi fick omprövning om att LVU stå kvar för de 3 barnen som är placerade hos de har manupulativ så kallat familjehem i Kronobergslän. vi hade en Advokat  som heter  Söderberg. nu har vi ingen utan måste själva överklaga till Förvaltningsrätten. vi vill inte att barnen följa med till Italien. vi tänker polis anmäla dem för att våra barn är för smål 8-6år. det är mycket som händer i världen, de dricker och vem är ansvarig för dem. vi fick umgänge med barnen en gång efter 6 mån nu är vi på samma ruta igen. Vad kan vi göra, vi behöver hjälp innan vi förlorar våra barn.Jag tycker att i sverige ska man har rätt att leva med sina barn. Barn för inte tvingas bor med människor som dem inte känner.

Barnen

Här är barnen som ropar efter hjälp men ingen lyssnar!
 

Efter programmet om barnhemmet Oasen

Efter tv programmet igår om tvångsbehandlingen av barnen vill vi ta upp en egen liknande händelse.
Vi är föräldrar som har drabbas av socialtjänsten och familjehemmet de och socialen har
hjälpt varandra att ljuga för att nämnden skullefatta beslut och sätta LVU till våra barn.
Vi har kämpat hårt för att få barnen hem, men familjehemmet kan inte sluta hon har till och
med tvingat min dotter att ljuga om sin pappa om sexuella övergrepp som lades ned då var hon 6år.
Nu hon är 8år och bor fortfarande hos familjehemmet som anmälde igen
samma sak om övergreppen då säger hon att hon kommer ihåg mer.
Allt detta kommer självklart från de här människorna som hindrar oss att träffa våra barn.
Barnen tvingas säga att de vill prata med oss och vill inte träffa oss.
Alla förvaltningsrätter och barnens Advokat säger likadant.
Vi har skrivit till chefen och nämnden det har inte hjälpt oss,
Det handlar om 3 barn och en av barnen rymde från det här familjehemmet 2 gånger.
Till sist fick hon LVU i hemmet. Nu det togs det bort men inte för de andra barnen.
De är alltid på resa när barnen inte är i skolan, min son som är 14år och är jättedålig i
skolan barnen har ingen vila från familjehemmet utan tas till ett annat familjehem.
Våra barn känner bara främmande människor.
Det tog oss 6 månader innan vi träffades på grund av umgänges begränsning.
Vi överklagade beslutet och nu fick vi träffa dem.
Det tog inte lång tid innan de säger att barnen inte vill träffas igen.
Det här familjehemmet ger oss helvete för de vill behålla våra barn
genom att manipulera och utnyttja våra barn på grund av pengar.
Barnen får inte säga att de vill hem och de får inte prata om vårt hem.
Hon sätter min son i hörnet och tvingar honom att inte säga att de vill hem.
Telefonen är avlyssnad, Facebook, hans mail, allt,
de lever som om det var i fängelse med restriktioner.
Hjälp oss för detta är inget mänskligt och de hindrar oss att få våra barn hem.
De vill fytta hem men det går inte då socialen och familjehemmet vill behålla dem.
Resor och andra grejer är planerade och det
är bara lyx som gäller på våra barns bekostnad.

Familje/barnhem

Jag skriver om en händelse som jag läste för en månad sedan angående en kvinna som dömdes
till fyra månaders fängelse utan hänsyn till vad som kommer att hända med hennes son.
Jag är både arg och ledsen för att det är väldigt lätt att dömma andra än oss själva.
Problemet med vårt samhälle nu förtiden är avundsjuka och andra människor som gör allt för pengar.
Ett barn som blandas in blir manipulerat och hjärntvättas slutligen
för att barnet ska säga att det vill vara kvar i familjhemmet.
Allt detta för pengar för att barnet sedan bara ska kastas bort när det blir 18 år.
Familjehem borde skrotas och föräldrarna tillsammans med deras barn borde få hjälp instället för att sälja dem.
Familjehemmet är hänsynslöst som använder barnet som en bricka i ett spel för att få behålla de här barnen som har madrömmar med sömnlösa nätter och en undran om varför mamma och pappa inte kommer. 
Svenska samhället borde hjälpa dessa barn inte separera dem från sin föräldrar.
Familjehemmet är inte bättre än Socialen eftersom de bara hjälper varandra.
Efter det program som kommer imorgon säger jag bara: "Skrota alla familje/barnhemmen och ta barnen hem!"
Detta är ett slöseri av pengar och alla dessa utredningar som slängs utan att deras chefer eller
de som fattar beslutet av LVU läser igenom dem noga utan bara bläddrar igenom materialet.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0