Dålig kompentes hos Soc!!!:/

3 av de här Soc i Alvesta visste att de hade placerat mina barn med beskrivningen långtidsplacering och hen ville inte att vi skulle veta om det. Det var nu som jag fick veta från en av dem som har fått jobb där på grund av att den andra som är huvudperson är tjänstledig. Hon gav mina barn till familjehemmet, flyttade barnbidragen, öppnade ett konto till son utan min underskrift, skrev remiss till BUP att mina två barn ska vara där 2 gånger i månaden med hjälp av Familjehemmet för att hitta på orsaker till att barnen har haft det jättejobbigt hos sin föräldrar. Våra barn har aldrig varit på BUP. De levde ett normal liv som barn behöver göra, gå i skolan och dagis läraren visste allt men socialen struntade i det och min granne bakade alltid Muffins till barnen. Barnen var glada och tacksamma och det kändes som att hen var deras mormor. Snart är det 3år och barnen är fortfarande inte kommit hem på vilken grund. Familjehemmet sparar inga pengar till mina barn men jag gjorde det. De reser hit och dit. Inte en enda mån som man kan höra att dem har varit hemma. De säger att de dricker måttligt men man ska inte göra det alls när man tar hand om andras barn. Hen hade en bild på facebook poserande med både rödvin och whisky. Socialen Godkänner dig så du blir familjehem men de utreder dig inte. När barnen hälsade på hemma hos oss tillsammas med Familjehems pappan sa min son som är 7år att hen sa till oss att vi får inte stanna här, vi måste följa med hen hem och den andra som var med är från familjebehandlingen. Hur konstigt och sjukt det låter, vi är farliga Socialen så skicka Säpo också. De måste sluta med den här dåliga kompetensen för om man kan sitt jobb behöver man inte 3år för att fatta ett beslut.

Det är ett måste!!!

Jag har fått så mycket hjälp från människor som har stort härta och de tycker att jag måste få veta vem som ligger bakom de elaka kommenterna och de är villiga att hjälpa till eftersom de är en myndighet själva och det är lätt eftersom de har alla resurser. Det konstigaste är att F-hemmet är inblandat. Om de inte vill att det blir RÄTTEGÅNG kan de lämna mina barn ifred. Det talas om reserchergrupper jag undrar hur mycket kan de avslöja. Soc tar våra barn lämnar dem hos de här främmlingarna sedan vill de att barnen ska passa i deras liv och rutiner sedan glömmer de att barnen har sina föräldrar som kämpar för att få sina barn hem. Soc kämpar för att barnen ska bo kvar i Familjehemmet och Familjehemmet kämpar också för att barnen ska glömma vad de kommer ifrån för de ska inte minnas något utan det som F-hemmet säger om oss. Vem är det igentligen som vill att barnen ska få återförenas med sina riktiga föräldrar ingen, inte socialen ialla fall. Hur skulle det kännas om deras barn får veta att deras Mamma jobbar med att splittra barn från sina föräldrar och att de ljuger väldigt mycket på sitt jobb. Hur kan det vara så att alla utredningar för de barnen som har Lvu är samma. Socialstyrelsen måste granska Kommunen och ta reda på varför barnen är långtidsplacerade. Soc ljuger med sina utredningar och sina anmälningar och sätt dem i domstolen instället för F-hemmet. Det är sekreteraren som sitter och berättar all skit om oss till polisen. Det dem gör är ett brott och de borde straffas punkt SLUT!!!....:/

Dags igen!!! :(

Det har varit lite jobbigt att skriva något. Jag vill säga att det är dags för förvaltningsrätten igen. Jag är arg på nämnden i min kommun som låter dem här Sekreterarna att bestämma om Lvu. De säger att nämnden gör justering av beslutet men dem gör ingenting. De bara underskrev beslutet som kommer redan färdigt. Om jag ska säga sanning är de onda mot oss och jag har läst någonstans att två av dem gillar polisen. Min fråga är varför. Jag vet att det var de som skrev kränkande kommenter på min blogg. Jag kommer inte ge mig tills jag får veta deras namn. De trodde att jag skulle hamna på psyket. Jag har gått igenom svåra livshändelser som förändrade mig på ett positiv sätt. Jag skulle hjälpa och inspirera andra att komma ur liknande situationer. Allt är möjligt bara man inte ger upp. Även om just den erfarenheten hade ett högt pris kanske man på sikt blev starkare av den. När man har sina barn hos främmande mäniskor finns det ingen dag eller natt som man kan sova. Socialsekreteraren i Alvesta kommun gjorde det med vilja och ville Fixa mig på grund av att jag inte samarbetar med dem. De kan inte sluta de fortsätter skriva sina lögner. Min fråga är varför Förvaltningsrätten håller med dem i allt för sjunde gången och förnedrar oss föräldrar. De stressar och straffar våra barn att leva med främmlingar.

Det blir nioende gången gilt hos F-Rätten med SOC från A-Kommun.

Snart är det Jul igen utan mina barn, Jag tycker det är dags att säga till regeringen att skrota LVU. SoC har inte rätt att ta bort barnen från sina föräldrar på falska grunder. Det ska finnas bevis för allt de skriver om oss innan de lämnar utredningarna till nämnden som sedan fattar beslut om omhändertagandet av våra barn. Familjehemmet ska inte finnas överhuvudtaget och spara alla miljonerna som de ger till dessa familjehem för att bygga ett stort barnhem där alla barn kan bor för att gå i skolan och dagis, Där finns en barn psykolog som bestämmer hur barnen ska behandlas. Hur de ska kunna träffa sina föräldrar utan att någon annan hittar på saker som inte finns och det ska inte ta tid innan barnen återförenas med sin familj. Jag tycker det är för jävligt att Sociala myndigheter kan behålla andra människors barn på falska grunder. Nu kan man avslöja alla som har skickat dumma kommentarer på olika sajter. Jag vill att någon ska hjälpa mig med att hitta den som har skickat dessa kommentarer för de ska betala för vad de har gjort mot mig och mina barn. Jag vill veta vem den här personen är och varför de vill med mig. Jag tror att det är 3 mans jobb inte 1. Jag får skaffa mig en Research grupp, Jag får inte fira Jul med barnen utan jag får låtsas att jag inte har barn när de kallar familjehemmet för Mamma och Pappa. Jag tycker det är dags att mina barn flyttas hem, SoC har inte en psykolog utbildning eller kan bedöma hur barnen mår. Människorna som separerar barnen från sina föräldrar är både onda och elaka. De borde byta jobb. för hur kan man jobba med barn när de har barn själva när de är elaka? Jag vill ha min familj och vi vill leva våra egna liv. De skäms inte när de marscherar in i Förvaltningsrätten för nionde gången. SKÄMS NI INTE? Det är min fråga till ALLA SoC!!!

Gör för barnens bästa inte för er själva

Det är sant de bryr sig inte om våra barn. De ger ansvar till socialsekreterare som maktmissbrukar tillsammans med Familjehemmet. Domstolen måste ta upp ärendet så det blir lättare för föräldrarna som väntat länge på sina barn. Familjehemmet utnyttjar barnen. De har splittrat familjen utan rimligt skäl. Det här landet suger. Deras jävla Lvu. Socialsekreterarna är onda. Jag hoppas att de hamnar i helvetet. De straffar oskyldiga människor för saker som de aldrig har gjort. De kommer själva att bli straffade en dag.

De är mina barn ge dem tillbaka

Det har varit lite jobbigt för att kunna skriva i nu läget. På grund av soc som inte talar sanning om varför de fortfarande inte vill ge tillbaka mina barn när familjehemmet göra precis som hon vill med dem. Det var inte länge sedan hen var tillbaka från den där resan som var nära att kosta min sons liv. Vi skulle ha umgänge som planerat men nej då ska de på en annan resa igen. I torsdags åkte hen igen till Laladia med barnen när ska mina barn vara barn och hur hinner de att vara i skolan? Det här moment 22 bara fortsätter på mina barns bekostnad. Hen lever sitt livs dröm och Social Myndheterna betalar hen genom att använda LVU på barnen och vill inte tar bort det när båda tjänar på det. De lovade att vi ska träffa våra barn nu på de bestämda umgänges tiderna men familjehemmet bryr sig inte. Hen gör precis som hen har gjort för ingen stoppar hen. Jag vet att hen har kontakt med den gamla Soc som är tjänsteledig. De jobbar ju tillsammans och alla vet. Men det handlar om hur länge de snurrar runt med Lvu. Det går att bara hitta på. Alla vet och alla vill hjälpa till speciellt de som vet hur allt var från början och de vill ha ett slut. Därför vill de att jag ska ta ärendet till Domstol. Det här är Sverige ingen får behandla någon annan på det här viset. Socialsekreterare de begår brott och de får inget straff heller och jag vill att lagen om Lvu ska ändras. De ljuger om oss föräldrar tillsammans med Famljehemmet där mina barn är för att behålla Lvu. Jag kommer inte att ge upp mina barn för det här kriget kommer att fortsätta. De kommer betala ett skadestånd från de egna pensions pengarna för allt de här gjort mot mig och mina barn. Skrota alla familjehem och bygg ett barnhem för dessa millioner så att vi vet att våra barn är trygga. I dessa F-hem vet vi inte om de lever med pedofiler, pskykopater eller paranoida. These are my kids and I want them back from the thieves!!! :(

RSS 2.0