En fråga om tid tills allt är slut.

Nu har jag inte hört från SOC och det enda jag fick var ett brev från förvaltningsrätten där det står att jag har fått rätt till AVD. En begäran av socialsekreterarna skriver att de har påbörjat en utredning men vi undrar vad det är de behöver utreda för de vet ju hur de vill ha det eftersom de bestämde att jag inte ska träffa mina barn ofta. Det blir en gång i månaden som jag har sagt nej till. Barn har rätt att träffa sina föräldrar 2 gånger i månaden och de måste ändra på det annars kan vi vända oss till domstolen så det blir rättvisa. De här människorna har en enda sak i sina huvuden och det är att fixa mig för de vill visa att de har makt för det finns ingenting som jag kan göra. De jobbar tillsammans med f-m men vad tjänar de här 2 tanterna på det eller vad är det de njuter av genom att såra mina barn. Det är vad de gör mot min son som berättade allt men ingen hör honom inte ens deras chef. Jag ska se till att visa brevet till min adv. Jag har allt att vinna och jag vet precis vad de bor så kanske skulle det vara roligt att hälsa på dem. Men jag är inte som dem för så lågt sjunker jag inte för de följer efter mig och vet precis vad jag jobbar eller inte jobbar med all information de har. De har glömt att i det här samhället finns det folk som vet vilka de är och varför de gör som de gör så därför säger jag att det handlar inte om LVU utan det handlar om pengar för de använder mina barn för pengar. Alla vet eftersom barnen har ingen annan utomstående kontakt än deras familj för de vill ha sina nära och kära som barnen får vara hos när de ska ha det roligt istället för att vara hemma här med oss. Vi får bara fortsätta med familjebehandling så de köper tid tills de kan säga att tiden är slut. Men min tid kommer aldrig att ta slut tills mina barn är hos mig. Jag kämpa till slutet. Det här systemet som de har hållit på med måste ta slut. Hjälp barnen som behöver hjälp på riktigt men inte de som har föräldrar som vill ha dem tillbaka. Barnen tvingas att ljuga att de trivs när de gråter i mörkret. Socialsekreteraren skrattar men det finns inga känslor hos dem inte efter alla dessa år som jag har lärt känna dem. Min familj sa att jag ska lämna allt till Gud för tiden kommer att visa svaret när allt faller.

Våra barn är isolerande av myndigheten.

Jag satt och läste om hur myndigheten säger att barnen som har LVU har det bra för att de är skyddade från att göra dumma saker men de barn som socialtjänsten tar från sina föräldrar och som inte samtycker sätter de LVU på en utan att de utreder allt först. Jag tycker att socialtjänsten borde hjälpa familjer och deras barn första innan de bara bryter barnens band mellan föräldrarna och splittrar deras relation utan anledning och det är svårt att reparera för det är inte som att reparera en bil. Du måste bygga upp allt man har missat från början men på ett bättre sätt med mycket kärlek till dina barn som kommer att övervinna allt. Det bästa är att skydda barn från att hamna i familjehemmet som inte är bra för de borde ta hänsyn till barnens släktingar men de ringer dem inte eller har någon kontakt. När vi föräldrar ringer känns det som om att man har sina barn i fängelse för de får inte säga vad som helst. Det hjälper inte att barn har sin egen mobil eftersom det är förbjudet att ringa på familjehemmets telefon. Det är helt sjuk och sådana människor borde låsas in en bur och slänga dem i havet med nyckel inte så att de kan kämpa för sin överlevnad för att få känna hur det är att bli begränsad som vi föräldrar är. Regeringen måste skrota lagen om LVU och sätta någonting annan för den skadar barn, föräldrar och hela släkten. Det är jätte fel att SOC kan skriva sina påhitt och sedan kan familjehemmet styra dina barns liv vilket är helt sjukt. LVU är ett alvarligt straff för att stämpla barnen så de blir skadade för livet för de tror att ett barn som har vuxit i familjehemmet tror att föräldrar vill inte ha det men det är fel för det är SOC tanter som bestämmer det om du inte får ett straff så får dina barn det. De använda det här maktmissbruket bara för att regeringen hjälper dem när saker och ting går fel men det är de som har skaffat dem. De måste erkänna att de har gjort fel. Men min frågan är hur gör de när de ska blir gamla med massor av synder för de borde ge ursäkt till föräldrarna och deras liv kommer att förbättras av gud. De brukar säga till oss att vi har pratat med era barn men ingen vill komma hem samtidigt som barnen säger att vi vill bo hemma med pappa och mamma. Ett barn som var öppet glad men nu säger det ja och nej samt säger att hen inte vet något. Det är orättvist att en människa kan tillåtas att fortsätta jobba med barn. Jag tycker synd om de här människorna. Jag bryr mig inte om dem längre. Jag har tappat förtroendet för dem när jag insåg att deras tankar och känslor är kalla. När man har ett barn placerat på felaktiga grunder ska ingen ge upp utan visa socialen att de har fel och du har rätt för det är ditt barn och ingen annans. Det är det jag gör för en dag kommer det ta slut för inget är för evigt! Jag är på väg att skriva min bok om Socialtjänsten i kommunen där jag bor och barnen som är placerade utan rimliga orsaker.

Träffa mina barn med jätte restriktioner från socialsekreterarna.

Jag översänder de umgängestider som familjebehandlarna har bokat in:

Onsdag 25/2 kl. 16-19
Onsdag 18/3 kl. 16-19
Onsdag 15/4 kl. 16-19
Onsdag 6/5 kl. 16-19
Onsdag 27/5 kl. 16-19
Onsdag 24/6 kl. 16-19

Ansvaret för planering och genomförande av umgängena ligger på familjebehandlarna,
i samråd med er föräldrar och barn. 
Det finns ännu inget beslut att överklaga gällande umgänget.
För att vi ska kunna fatta ett beslut kring umgänget behöver vi träffas.
 
Vänliga hälsningar
 
Socialsekreterare
Förvaltningen för Individ - och Familjeomsorg
 
Vi har haft ett bra och nära umgänge men nu har de ändrat på allting utan någon rimlig orsak. Vad skulle IVO eller ni tycka om detta hände er för jag ska överklaga detta till förvaltningsrätten eftersom myndigheterna kör över oss. Det enda vi vill är att få tillbaka våra barn och därför gjorde vi allt som de bad oss om och de vill ta allting från oss. Ingen lyssnar på barnen som vill hem och nu är umgänges tiderna begränsade igen för att passa deras ledighet. Det är dags att skrota socialen och deras lagar som förstör för oss och våra barn. De har kränkt och förnedrat oss i över 4 år oss och det är tydligt att de njuter av att vara fascister.
 
 

RSS 2.0