Min son när han bodde hos mig innan soc rövade honom bort från mig

 
Här är min son som fyllde år idag! Vad jag saknar dig min lilla son. De tider vi var tillsammas hemma och ibland åkte jag med dig till stan för att hitta på något fint som du tycker om utan att jag behövde fråga någon om tillåtelse. Allt är bara kaos för man vet inte riktigt vad den här människan håller på med. Om du ens vet att du har en Mamma samt Pappa som älskar dig och saknar dig jätte mycket för ibland undrar jag vad har vi gjort för att inte få våra barn hem. Vad gör den här kommunens, deras chef och alla de här politikerna som inte har koll på våra barn. Varför kan de inte ta barnen och flytta hem dem. Jag kan inte låta barnen stanna hos en människa som har plågat min dotter varje dag som inte är mamma till barnet men andå göra en stämning för att få pengar som vi föräldrar ska få betala för våra barn. Det är ännu konstigare och jag har fortfarande svårt att fatta det. Jag som är mamma till barnen ska se till att de har det bra. soc säger att de jobbar för barnens bästa men de hjälper hen att begå brott. Man ser på min son att han har det bra hemma hos mig. Jag har samlat alla dessa kommentarer som jag fick för ett tag sedan och såg att allt stämmer. Vilken person som skickat dem till mig för att hens språk med ord som används på dessa kommentarer. Jag kännde igen det direkt och sparade allt och med IPnr. Jag kommer avslöja dem snart om de inte ger mina barn tillbaka.Jag fick veta om det för inte så jätte länge sedan. Det enda jag vill ha tillbaka är mina barn men de slösar bort tiden och bara hittar på något nytt. Det måste finnas en gräns för hur länge Lvu stannar inte bara i evighet så att hen hinner med massor av dumheter. Som jag sa förra gången: vem ska socialen lita på nu och vem litar på socialen? Det här är bara en blandad nässel soppa för hur många år ska man vara och ha erfarenhet innan man blir F-hemmet för barnens skull måste man vara ett år eller mer inte några månader. Därför får våra barn lida med bara elände och dålig erfarenhet.

Mitt underbara Afrika Victoria falls som jag vill visa mina barn.

 
 
Det är jätte fint alla måste resa dit och uppleva en underbar sida av vårt Afrika. Den platsen vill jag ta mina barn till när de kommer hem. Jag vill resa med dem dit..Just nu har jag varit upptagen med andra projekt som jag ska göra nu till hösten och jag ser fram emot det. I morgon fyller vår lilla son år och jag vill gratulera honom så jätte mycket. Jag önskar han var hemma med oss. Men vi ska träffa honom på tisdagen om F-hemmet inte ställer in umgänget med alla barnen som hen brukar göra. Jag har inte förtroende med de här människorna efter allt de har gjort med oss och våra barn. Jag kan inte fatta det. En främmande människa som inte är Mamma till barnen och kan kräva så mycket. Det är helt sjukt. Kommunen borde göra en utredning om detta F-hem innan de placerar barnen till sådana människor som har drivit oss till vansinne varje dag. Nu undrar jag vad sur tanten och Adv. säger efter allt de hörde i Tinget. Jag är bara chockad. Min dotter som är hemma är chockad samtidigt ledsen över allt som har hänt och undrar varför de här människorna inte vill släppa hennes syskon. På vilken grund egentligen??? Är det hen som inte kan slutar med sitt penga längtade för hen vill göra allt för de här miljonerna som är på spel. Det enda jag vill säga är att Surs har mycket att förklara till oss. Väldigt mycket. För det verkar som att den här människan är på vift varje dag och varför är min fråga. Vad vill hen med oss :(

The beautiful Victoria falls

Här kan man njuta av den vackra utsikten
 
 

Beautiful Victoria falls

 

SOLNEDGÅNG

Det här är solnedgång i mitt land där jag kommer från i Afrika. Väldigt vackert man kan bara drömma alla fina minnen som kommer tillbaka innan det här så kallade livet i Sverige som jag har nu. Jag kan inte ens säga att det är ett liv för hur ska man leva utan sina barn när det inte går. Jag vill att de släpper mina barn när de inte har anledning att behålla dem längre.Varför är Socialmyndigheterna så envisa med andra människors barn när de ser att barnen lider. Deras beteende och att de mår väldigt dåligt men de bryr sig inte om någon utan de fortsätter att säga att barnen mår bra. Hur bra är de när de ska behöva krypa ner på marken för att visa dem. Det här landet har blivit mer konstigt. Vad har hänt med samhället där folk inte vågar visa upp sig eller att stå för sina rättigheter. Men när gäller mina barn kommer jag inte ge upp. Det här soc och F-hemmet kommer att få det som de förtjänar. Jag har inget att förlora när jag har förlorat 2år av min tid med mina barn .JAG KOMMER FORTSÄTTA MED ATT ÖVERKLAGA LVU tills barnen kommer hem.

I denna kyrka vilar pappan till mina två barn

 

Det planerade umgänget som aldrig blev av!

Varje dag känns så tung och helt naken som det här trädet som jag åkte förbi när jag kom från kyrkan för att lägga blommor till min döda man som dog 02 i en olycka som var det värsta som kan hända någon, Jag blev lämnad med två små barn. Jag fick kämpa ensam med bara migsjälv utan någon annans hjälp. När jag inte trodde att jag skulle träffa någon så träffade jag min nuvarande Sambo som blev pappa till våra två barn. De är LVUade på grund av en slarvig socialsekreterare som inte kan sluta med sina dagdrömmande historier. Jag orkar inte med dem. I dag har jag tänkt jättemycket på allt när jag kom från kyrkan. Man kan förlora sitt liv bara på ett ögonblick och när jag tänker på barnen som inte är hemma blir jag väldigt ledsen. Jag har slutat ringa till barnen nu på grund av att det inte fungerar med någonting. Vi kunde inte träffa våra barn på det planerade umgänget. Hen ska alltid se till att någon av barnen inte är med. Jag ställde in umgänget för jag har träffat mina två söner men denna gången ville jag träffa min dotter också eftersom F-hemmet fick sin semester med barnen var det vår tur att ha en halv dag med våra barn. F-hemmet skrev ett sms som Hen skickat till mig "De behöver inte det." De ERBJUDS umgänge om de vill och det har soc sagt till barnen så att de kan välja själva. Det står inte någonstans att alla barnen måste vara med. Barnen väljer själva. Samma tjafs från dig varje gång:*) och Soc skickar sitt mail och säger att jag ställde in umgänget för det var inte bra MEN hur ska man orka med dessa människor som vill ta mina barn i från mig. Allt är kommunens fel som bara hittar människor och godkänner dem som Familjehem utan att man har kollat dem eller gjort någon psyk-undersökning för inget stämmer för något är fel. Just nu är det bara kommunen som jag vänder mig till. De kommer ha min sanning. Jag har bestämt mig för att jag kommer avslöja allt som har hänt på riktigt och jag har fått hjälp av människor med gott hjärta.

Min Thai mat

Igår gjorde jag min egen Thai mat det var jätte gott tyckte min sambo och dotter. Jag brukar laga olika typer av mat för jag är duktigt när gäller att lagar mat. Jag tycker att man inte ska glömma vad man hade för intressen innan LVU kom med sina Sur tanter och tog mina barn. Jag tycker att folk är väldigt rädda för att tala sanning. Sättet vi behandlar varandra i nu för tiden är inte mänskligt. Varför är det svårt för nämnde män att ta bort LVU för mina barn när det var så lätt att bestämma tillsammas med Förvaltningsrätten att sätta det. Våra liv är förstörda på grund av Socialsekreterare som har ljugit för att få LVU på barnen och det kan inte sluta.
Men man säger att allt har sitt slut !!!!

En fin fontän som man skulle ha i sin trädgård

 

Jag tänkte inte fängsla mig själv på grund av LVU

LVU är ett fängelse för barn. Myndheterna måste se det med öppna ögon, Det har skadat många barn och deras föräldrar det är bara ett sätt för att tjäna pengar för de tänker inte på hur mycket barnen blir skadade av separationen. Det blir bara värre och de är inga psykologer som vet att LVU är bra för barnen. Det ska finnas en kunnig person som borde jobba med LVU inte politikerna för vad vet dem om LVU?
 Skrota Lvu för den bara skadar och splittrar familjen. Varför inte ta problemen till psykologen istället för domstolen vilket sparar tid och pengar .Man kan inte behålla någon annans barn på grund av familjehemmets egna ord mot för hur vet de att det är sant det som kommer från hen. Bara massor av fabulations som är påhittade.
Det finns människor som är glada att LVU måste stanna kvar så det är lättare att tjäna pengar med andras barn.och de gör allt i deras makt för att LVU inte skrotas. Som jag sagt förra gången: jag ger inte upp. Allt hen har i sina planer vet jag om. Hur blir det om man flyttar till samma kommun som hen bor? Jag har tänkt på att göra det. Jag hyr ut mitt hus och flyttar till stan så jag har koll på hur mina barn har det! Hur sjukt är det om man planerar att ta någon annans barn?
 

Jag barnen och Socialen

 
Hej alla som läser på min blogg, Jag skriver om mina barn och situationen vi går genom som är obeskrivilig
och det enda vill ha är våra barn. Men problemen bara fortsätter och vad vill de med oss?

Min dröm semester

 

RSS 2.0