HIPPI_OCH HURRA FÅ MAN VETA VILKA SOM SKICKA VAD??

Det här var det bästa nyheterna som man kan bara gläjde sig åt för då kommer dem som har skickat deras elaka kommenterer inte längre kunna dölja sig när man har deras nr. Jag hoppas inte att Soc och F-hemmet plus deras medhjälpare är med annans för dem kommer att bli avslöjade för jag har IPnr och några vet redan vilka de är och var dem bor. Det är bra att spara allt och inte radera något. Jag gjorde det och har sparat allt. Det var ett tips som jag fick höra från P-huset. Idag tänkte jag ringa till barnen och skickade sms som säger att jag kommer ringa kl.19 00 men jag fick ett svara som säger att min son är på LAN och dem andra är på Bio. Det kommer dröja längre innan jag får träffa dem. Umgänget är bara en gång denna månad. Jätte snålt för hur ska barnen hinna att vara med oss när barnen känner bara främlingar för den här splitringen har skadat mina barn och socialen byr sig inte. Vem är det som dem hjälper egentligen. Dem sa att vi vill att familjen ska vara tillsammas men hur då ? Snart är det dags för övervägande av LVU med Namnden, Hur kommer dem regera när dem ser att min sambo är frikänd och hur mycket har allt påverkat umgängena med barnen med dessa falska grunder. Just nu kan jag inte säga mer utan bara säger HIPPI hurra  för man vet vem som skickar fula kommentarer på blogget.

Svar PÅ Tal!

Hejsan Joe på IP nummer :83.187.82.136 !
Det är väldigt interessant att du verkar ha så mycket information om allt eftersom du vet om allt men hur är det så?Du måste ha varit med när Soc gjorde sin utredning eller hur? Den person som säger så eller som skriver om det är bara dem som har ansvar för mina barn. Om du tror att det hjälper med det du skriver kan du ju bara ringa mig istället. Även om samhället vet om det har jag inget problem med att det var på det viset. Jag tror inte att jag är den första personen i världen som har gjort misstag och alla i samhället vet att jag var en bra mamma. Den person som säger att jag är en dålig mamma för att dem får pengar till bröd, kaffe, boende och resa, Tror du att dem skulle säga något bra? Varför kommenterar du på min blogg när du inte bryr dig om den? Jag kränker ingen och den långa vägen kommer inte vara lång från och med nu. Om samhället vet om allt tycker jag att det är bra för dem har redan frågat när barnen kommer hem för dem vet att det finns människor som kallas för f-hem som aldrig vill släppa andra människors barn för att dem har fått det lättare att tjäna pengar utan att man behöver betala skatt. Var det inte så att hen hade redan planerat förtids pension om jag inte läste fel från p-utredningen. Jag klandrar inte myndigheterna det är deras tjänstemän som gör det och dem har gjort det från början till slut om det finns något slut. Dem vågar inte ens att skicka någonting till mig! Jag hade respekt men efter alla lögner som kom tappade jag förtroendet för dem. Jag hatar människor som är smyg rasister och människor som använder barn till sin vinning men jag ger inte upp på grund av en desperation av någon som mobbar mig. Jag tar all skit! När den dagen kommer var ska du gömma dig då det är frågan näthatare???

LVU är ett helvetets ord Och ska inte användas för barnens bästa !!!!

Idag fick jag kommentarer som beskriver hur jag hade det innan dem tog mina barn och Familjehemmet säger att dem har inget att säga men ändå går dem och gör anmälningar mot oss. De går till sjukhuset och försöker påverka dem som jobbar där att dem hade sagt något när det inte stämmer alls. En av socialsekreterarna skrev all utredning om vad som hade hänt och allt detta skulle vara under sekretess och det skulle ingen annan ha utom dem som jobbar med det ärendet och deras chef men det ser inte ut så utan alla har informationen och frågan är har nämnden samma infomation också. Jag ska träffa en av cheferna med alla kommentarer som jag fick idag och tar med mig deras utredning som gjordes av soc. Hon är föräldraledig och det är någon av dem här människorna som kränker och skrämmer mig för dem vill att jag ska erkänna något som jag inte har gjort och tvinga mig att samarbeta med dem samtidigt som dem säger att barnen inte kommer tillbaka. Varför ska chefen säga att vi måste gå på familjebehandling men lovar inte att barnen kommer hem. Ingen av dessa människor vill tala sanning till oss utom den här personen som skrev på min blogg som tydligen vet allt som att lämna barnen själv hemma som inte var själva för när jag gick ut var dem tillsammas med sin store bror som var 12 år gammal vilket betyder att dem inte är själva utan det är en lögn. Det hemska som uppdagades kom som vanligt från socialsekreterarna och f-hemmet eftersom dem skulle sätta LVU för dem hade inget på mig utom att jag lämnat barnen själva och jag vägrade att samtycka för dem ville att jag skulle samtycka och då kom LVU. Då kom alla lögner, alla påhitt, you name it med deras egen lagbok som har så många XXXXXL lögner i den. Nu är någon där ute i DALARNA och skriver om att jag skulle har gjort det som soc har sagt för då skulle barnen ha kommit hem för länge sedan och visat att jag ångrar mig för det jag gjorde mot mina barn och samarbeta med socialsekreterarna så hade jag haft mina barn idag. Så hen menar att om jag inte var kompis med soc skulle mina barn aldrig få komma hem. Det är bra att jag vet varför vi inte kunde ha våra barn hemma för dem straffar mig och mina barn. Det här med polis anmälningarna är något som dem vill göra för att köpa tid så att jag förlorar vårdnaden av barnen så allt är ett spel som har så många inblandade. Jag hoppas att polisen kan spåra alla dessa ip-nr så dem får tag på dessa människor för jag har tröttnat på dem. Ibland gör man saker som man kommer att ångra. Jag ångrar att jag lämnade mina barn ensam hemma med sin storebror därför att storebror gick ut och trodde att storasyster var hemma men det var hon inte. Så allt är bara ett stort misstag som har blivit en stor grej som f-hemmet har tagit till sin egen fördel men som sagt SANNINGEN KOMMER ut.

Sanningen börjar kommer ut!

Bra att du tala ut sanningen Carina ,nu vet jag hur ni har det  planerat och om du tror att jag kommer ger upp mina barn till dig då kan du drömma om.efter allt du har gjort med min dotter.alla vet på ditt jobb du ljuga och det finns ingen som inte vet vad du försökte manipulera alla som du tala med.till och med mina egna barn .det bara ringa CARINA CARINA överallt.
.Det hjälper inte att du och dina medhjälpare att kränka mig på min blogg.hålla tungan rätt i mun.
Här är din IP:62.182.223.219
och din kompis Mobile.tre.se IP:2.71.129.59  igen ut i skogen i Dalarna.
 
JAG BE ER ATT SLUTA NU!!!!!

THE THING!!

 

"Barnen är vår framtid lyssna gärna på dem! RIV UPP LVU LAGEN!"

Problemet när man överklagar ett beslut juridiskt i en domstol är att de inte lyssnar på föräldrarna och barnen utan bara på familjehemmet, socialtjänsten samt nämdemännen. Bara därför att barnen inte ens har en egen talan utan allt utgår från vad familjehemmet påstår att barnen säger, tycker och vill utan att någon går till barnen själva och frågar när varken advokater, nämdemän eller socialtjänsten lyssnar på dem! De ska bort för de gör mer skada än nytta för barnen och familjen. Deras maktmissbruk mot våra barn har inga rimliga grunder för att LVU ska stanna. Gud kommer att dömma alla som har gjort all denna ondska mot oss och våra barn. Dom tycker att jag är dum och att jag inte kan lagen. Jag trodde att hen har slutat med sina inspektioner men det verkar inte som hen har lärt sig från tidigare misstag. Just nu har jag bestämt att avsluta F-B för jag är redo att ta mina barn hem från den farliga institutionen där mina barn har blivit lärda att det finns p-film, vad snippan och fula gubbar är samt andra saker som jag inte fattar. Varför har ingen satt hen på psyket. Hur kan man behålla jobbet efter allt som hänt man borde känna sig skyldig och full av skam för hur bra kan man sova då egentligen. Frågan är varför nämnden och deras chef ignorerar detta allvarliga brott mot barnen men ändå låter barnen bo kvar. Hen måste hamna i fängelse för hen borde inte vara i närheten av någon annans barn. Man säger att det finns ett slut för allt. Jag tror den dag kommer när vår statsminister måste ändra i grundlagen så att våra barn slipper behöva leva på det här viset på grund av människo rov. Vad är det för skillnad mellan människor som skickar deras barn på gatan med dem som använder barnen till att ljuga hos polisen om sina föräldrar så att dem kan behålla dem lite längre eller tills de fyller 18 för att BARA skaffa NYA. Jag hoppas alla som kränkt barnens rättigheter kommer att hamna  i helvetet.

Att jobba med barn kräver empati men det saknas mycket hos Soc

En vecka med oroligheter när man inte kan veta hur ens barn mår, vad de gör eller var dem är. Jag hatar dem här myndigheterna som kan ta andras barn och dumpa dem till främmande människor utan att dem har koll på vad dessa människor håller på med våra barn,dem gjorde massor av obegripliga saker men dem får inget straff. Nu tycker jag att det är dags att skriver till nänmden att dem tar bort LVU och sätter SOL istället så jag kan se vad som pågår med mina barn och det här f-hemmet. Hen har gått för långt med att ljuga till min son genom att hjärntvätta honom att han inte ska gå tillbaka till mamma och pappa för att dem inte vill ha honom eller inte kan ta hand om honom. Om det inte var A-kommun som betalat dem skulle dom inte ha haft råd att ta hand om 3 barn med sina egna pengar för det tror jag inte, Det är alla bidrag som dem vill ha plus arvode och att ta över vårdnaden av mina barn. Nu vill vi att Lvu ska bort så det är dags för förvaltningsrätten igen. Jag undrar hur kan man springa omkring och förstöra andra människors liv på grund av pengar för det finns ingen annat som dem vill ha utan att se till att jag har ingenting kvar. Jag frågar er alla som är familjehem är det så att ni brukar visa så mycket girighet av pengar när ni får dessa uppdrag att ta hand om andra människors barn att ni gör allt för att kriminalisera deras föräldrar till polisen så att deras namn blir svartlistade för ingenting bara för att man ska se ut som dåliga föräldrar till sina barn där barnen blir tvingade att vinna om falska anklagelser om sina föräldrar med hjälp av socialsekreterare med slogan "allt är för barnens bästa". Dem säger: Vi litar på f-hemmet för även hen var på tinget men den dagen kom soc aldrig, Jag visste att om hon skulle vara där måste hen hoppa in och hjälpa varandra eftersom dem jobba ju tillsammas. Jag har väldigt många bevis som dem inte kan förneka allt om då allt står att läsa på pappren. Vi har ingen kommunikation med familjhemmet men ändå vill socialsekreterarna tvingar oss att ringa till barnen varje söndag vilket vi aldrig kommer att göra. Inte efter allt dem har gjort mot oss och våra barn och att nämnden låter barnen fortsätta bo kvar hos dem. Det är för djävligt och enbat jävigt. Människor som pussar barn i munnen och erkänner det hos polisen som sedan inte gör någonting åt det eller ingriper utan istället vill dem griper och anhåller oss föräldrar som inte har gjort något mot våra barn. Hur många brott ska familjehemmet göra för att polisen ska ingripa och hur vet man att det finns något annat som pågår hos dem efter allt detta finns det ingen som kollar eller som har ansvarar för våra barn. Just nu på umgänget sa min son: mamma jag vill att du tar tillbaka mobilen för jag ska köpa ny och den mobilen kostade väldigt mycket pengar men han vill lämna den och självklart det är bara en som bestämmar åt honom, Barnen har rätt att leva med sina föräldrar om föräldrarna mår bra. Vi mår jättebra och är friska utan problem utom det problem vi får från socialtjänsten och det här familjehemmet .Vi vill ha våra barn men ingen av de här människorna fattar det. Vi orkar inte med detta YO-YO liv med  2 timmars umgänge var tredje vecka.

Min ambassad måste hjälpa mig att få barnen hem

Den enda vägen att få mina barn är att tala om till min ambassad om hur jag och mina barn har blivit behandlade av myndheterna i A-Kommun. Så här ska det inte gå till säger min familj, socialsekreterarna dem struntar helt och hållet om vad vår dotter gick genom när dem gjorde sina påhitt och anmälde tillsammas med f-hem, dem jobbar ju tillsammas min frågan är: hur kan man göra så som hen gjorde och polisen säger inget. Socialen kan inte eftersom dem är skyldiga själva i det hela från början till slut, nu det enda jag hör från min lilla son är varför vi lämnade dem själva och den som lär honom detta är bara en enda person som inte kan sluta för hen är så desparat att hen vill vinna mina barn och allt för hen vill ha kontroll av allt, Jag är så arg och snart kommer jag publisera hens namn och allt, till och med var hen bor. Hen får pengar att köpa kläder till barnen plus alla bidrag men barnen har kommit med samma kläder köpta på secondhand. Kläder som jag aldrig skulle klä mina barn i dem. Vem är det som vårdar dem egentligen? Hen vad jag vet gillar fester och lyx. resor, fina hotell, you name it och går omkring för att leta efter folk som kan hjärntvätta mina barn, lära dem saker som inte är bra. Just nu måste jag lämna allt till min ambassad. Jag kan inte förlora mina barn till människor som har ADD. Har kontaktat uppdrag granskning, vill att hela Sverige får veta vilka som ligger bakom allt detta och vilka familjhemmet är och vilka som har anlitat dem. Det finns så mycket skumt i det hela. Min son sa att dem har gjort fint i hans mitt rum. Det enda svar jag gav honom var: att han menar sitt låne rum eller skulle jag ha sagt hotell rum? Jag skulle vara ärlig med honom ju. Dem möblerar rummet men han kommer inte tar det med sig. Det finns inget barn som kan memorera något som har hänt när man var 2 år utan att man är så pass dum att man inte vet vad man håller på med. Jag kan säga att jag har inte gått så många år i skolan men jag vet precis vad jag måste göra för att inte skämma bort mig. Jag är för snäll mot hen, men det kommer den dag som jag kommer lägga ut allt på bloggen så att hela Sverige får läsa om dom, vilka människor dem är och deras grunder med att skada andra människor med deras barn. Om man hatar någon säg det bara, om du är en häxa kom ut och sök hjälp. Det är aldrig för sent för annars är den enda person som du kommer skada är dig själv. Jag har sett att det finns en demon runt dessa människor det var inte så länge sedan Sverige hade problem med häxor och att dem fick bränna väldigt många i dessa tider, hur vet man att det inte finns några nu? Från vad jag har upplevt hos sådana folk är att DOM FINNS!

My open letter!!

My name is S l live in Sweden. l was born in Africa and l came to Sweden some years ago. My life is just a tragedy: in 96 l lost my mother and 02 I lost my husband leaving me with 2 kids and no job or no money but we did survive. l dont know how but we did. l looked everywhere for a job when l did got employed but it didnt take 5 months until they just kicked me out without any explanation. In 03 l met a nice guy and it didnt take long time before we were blessed with 2kids but misery came along with the swedish authorities who took my kids away from us and its gone 2.5 years soon 3 years now.  They dont want us to have our kids back.
We need a lawyer but they are very expensive so what can we do to get our kids away from the foster home where our kids are living?
They dont want to give them back and we tried to go to several courts and then they go to the police and claim that we are bad parents. We need your help and what we need is not money 
but a good lawyer. Can you please help us with a good lawyer and cash is the biggest problem 
So please l am asking for your help because l dont have anybody else who can help me. l dont want to lose my kids they mean a lot to me they are my life. Its not good to be poor because 
they are using my poorness to take my kids away from me .Are they any good lawyers out there

Om barnens rätt till sina riktiga föräldrar

Nu har jag dig och vet precis vem du är och de är dina kommentarer 3-4 st som du har skrivit på samma plats. Din
IP:62.182.223.219 så alla kan följa dig nu där du är i V. Jag tror att du behöver hjälp, du har problem med mig och mina barn. Så jag ber dig söka hjälp innan det blir för sent.det är inte bara du som följer min Blogg det är ALLMÄNHETEN det betyder att även polisen kan göra det. Jag har inget att dölja så skitsnacket kommer aldrig från oss bara från er. Du vet inte vad min son vill för du är inte hans föräldrer. Jag är inte så DUM att jag skulle skiva om vad han tänker eller säger. framför allt är han min son och jag tackar honom så jätte mycket att han finns där för sin lillbror det är inte första gången han räddade honom från att drunkna och vilken ansvar har du? Ja jag vet vad: p....r och min fråga till dig är: vad är ditt intresse? Den här bloggen handlar om barnens rätt till sina riktiga föräldrar inte påhittade föräldrar.

Socialen i A-kommunen måste granskas i uppdrag granskning !!

Det har gått så många dagar innan jag hörde någonting från min son och jag vet att när han inte ringer mig här hemma eller svara på sin facebook med sin stora syskon det beytder att hans telefon är avkopplad eller att F-hemmet inte har låtit honom kunna ha någon kontakt med hen, hur kan man behandla barn på det här viset, jag har sagt det och min dotter som bodde hos dem vet vad hen är.de har separerat mina barn innan sade de att de vill inte separera dem men det är det de gör.de straffar min son på grund av att de berättade allt som hänt på deras semester framför oss och familje B. Jag hoppas att de mår bra och de går i skolan och jag tänka på dem varje dag,
Alla som är inblandade i det här påhittade LVUt ska lida en dag av de saker som de har gjort till mina barn.
De tror att de kan hata mig men det spelar ingen roll för att jag har blivit mer vaken. Det är konstigt att förvaltningsrätten gett oss tillstånd att vi kan maila ,Smsa eller ringa till våra barn speciellt min son som har mobil telefon men de har bytt hans nummer hur många gånger som helst.det hjälper inte de är ju i fängelse med restriktioner de kan inte göra något,han är 14 snart 15 han kommer att bestämma själv snart, men det är inget roligt ändå barnen måste bort från F-hemmet de är inget Familjehem vi har aldrig varit med om något liknande.
 
 

Mina barn ser ut som att de har inga föräldrar/ väldigt sorgligt bild

sektreterare och F-hemmet mina barn lider i det tysta och myndigheter göra ingenting."RIV LVU-Lagen"man vill gärna tro att man gör rätt men så är det inte bara skada barn och deras föräldrar.Jag vill ha LVU i hemmet.De har slösat bort tiden vi skulle har haft med våra barn nu finns inte någonting jag skulle inte göra få att ha dem tillbaka i mina händer.
ÄR DE HÄR  BARNEN LYCKLIG FRÅGAR JAG DIG SVERGE/ÄR DE GLAD? NI SOM GODKÄNN LVU-LAGEN!!!!!!!!!!!!!HAR NI INGET HJÄRTA!!!!!!!!!!
 

Min son räddade sin lillebror från att drunkna på semestern!

Just nu stämmer inte allt jag har inte hört från min stora son som bor kvar med sina små syskon i F-hemmet.Vi har möte med soc som jag har skrivit till för vi fick aldrig en förklaring angående semestern som kunde ha kostat mina barns liv. Vi vill veta allt. som det ser ut jag är säker att han fick inte ringa till oss .varför sådan människa inte blir tagen,de kan fortsätta begå brott göra saker med barn och sedan tvinga dem att de skulle berätta till P-huset att det är Mamma och Pappa som har gjort sånt med mig. det är helt sjukt och pinsamt att man kan sitta där och bara fortsätta ljuga.Vad är Socialsekreterarna det är de som anmäler de här händelserna ,varför hördes inte de. nu försöker hen säga att det är våra dotter som ljuger. vem har ansvar för detta. varför skulle de göra så? det är så sjukt att jag skulle frågar de här politikerna som har ansvar om våra barn vet vad som pågår i det här F-hemmet. mina barn är i fara där och jag vill att de ska bort därifrån omedelbart, om inte så jag och andra som vet om allt detta här. vad dem håller på med barnen kommer alla få veta om och vilka personerna är och var dem bor samt jobbar ETC, det är så mycket som jag kan inte går in på detaljer just nu  vi vill ha barnen hemma efter allt lidande,kränkande och förtal efter allt vi blivit anklagade för, vi trodde inte något som detta kunde hända i Sverige men lagen verkar inte gälla för alla och Lvut missbrukas, Det finns inte ord som kan beskriva vår besvikelse,saknad,bedrövelse över att våra barn är borta och denna ständiga osäkerhet om hur de mår,när de får komma hem, när vi få se och höra från dem igen. Utom de dåliga tider som vi inte kommer hålla med om. vi har möte om det. jag är glad att det finns så många människor som vet om allt detta och de tänkar inte låta bli tills de kommer bli avslöjade. Nu vill jag ha mina barn och om de inte ger mina barn så kommer jag att lägga ut de hemska kommentarerna som jag fick på min blogg och deras Ip:nummer,alla som är grova kränkande förtalande och man kan inte nu för tiden få lägga ut sådana saker på internet,den person som har skrivit de här sakerna måste kliva ur sin garderob och erkänna det innan jag sprider ut allt. Jag är stolt över min son som räddade sin lillebror från att drunkna på den semestern som jag inte ville att mina barn skulle resa på, jag kände i min mage att något stämmer inte, när man är mamma och har varit gravid i nio månader känns det i magen när det händer något med sitt barn. eftersom de var inte i Sverige så var det svårt att veta om det hade hänt nåt,man är duktiga med att samla pengar men inte rädda om de barn som de har ansvar för. man är godkänd för att göra sitt jobb till 100% och vad blev det nu massor av kaos. Den enda jag vill ha är mina barn punkt slut! TACK GODE GUD ATT DU FANNS DÄR!!!!!!!!!!!!


Mest av allt är barnen i focus nu för deras bästa inte värsta

Sommaren är slut och hösten har börjat. Det är inte mycket som jag hört från soc. Frågan är om de har inget att säga eller om de hittar på något nytt som ska kommer från F-hemmet. Eftersom det är hen som alltid har mycket att säga. Om det finns något nytt att anmäla vågar de egentligen efter allt som har hänt på semetern och efter Tinget. Jag är inte glad över att se mina barn vara sorgsna som dem var när jag träffade dem sist. Varför kan inte politikerna lämna barnen tillbaka till mig. Vad är anledningen till allt detta. Det enda barnen vill är att komma till sina riktiga föräldrar som älskar dem med hjärtat och som aldrig struntar i dem på semestern.Man kan inte ta någon annans barn och glömma hela ansvaret som de är betalda för. Om man inte orkar ta hand om barnen är det bättre att låta dem flytta till sin Mamma och Pappa för det är bara det de vill men soc med hen har svårt att se det. Det handlar om pengar som är svåra att släppa. Allt har varit på skoj och på mina barns bekostnad att hitta på saker som inte är sanna utan slösar tid, skattepengar och splittrar familjen.
Vad är meningen med allt detta undrar jag för det är svårt att kunna lita på någon som heter SOC som säger att de hjälper barnen men tyvärr göra de sitt sämsta jobb någonsin. När det gäller vårt ärende med alla utredningar är det bara F-hemmet har sagt vad barnen har berättat att mamma gjorde ditt eller pappa gjorde det. Då säger de att barnen ljuger inte men när barnen säger någonting om dem säger de att de är ärliga och att de talar sanning men att barnen ljuger som hästar för de tål inte oss. I min bok som jag kommer skriva om allt som har hänt oss tänker jag även publisera alla kommentarer som jag fått och om Soc som har förstört mitt liv för något som de visste var ett misstag som alla kan göra innan man blir 70år men nej de valde den svåra vägen för att jag skulle kämpa hårt innan jag får barnen tillbaka. Vi får se men det tar inte slut här för snart är vi på väg till Förvaltningrätten igen. Som sagt: jag ger inte upp, Det var de som började med leken så det är bara att fortsätta även om det kommer att ta mig till pensionen är det bara kämpa. Vi har mycket att prata om deras semester som vi vill höra från hen själv när den så kallade sanningen kommer från dem själva så onsdag är en viktig dag för oss och våra barn för denna dag har en enorm betydelse för vår familj.

RSS 2.0