Jag har gjort mitt bästa och kommer fortsätta jag har inte tappat hoppet!

Jag har inte haft så mycket tid att tänka eller skriva något mesta tankarna har varit runt omkring kan säga allt som händer i välden barn som letar efter sina föräldrar mammor som letar efter sina barn ingen vet var de är så tänker jag hur mina barn känner när de inte träffar mig eller inte hör min röst bara hör familjehemmet säga till dem er mamma vill inte ha dig vill inte se dig vänder alla ord mot mig. En människa som kan manipulera barn hjärntvätta dem då är man ond det är så elakt det är nästan som de här barnen gör hemska saker mot sina föräldrar på grund av att de har blivit hjärntvättade de kan shoppa saker och ting till dem men man kan inte köpa kärlek man kan låtsas vara mamma men så länge du inte fött det barnet det kommer alltid att söka sina bio föräldrar när det blir vuxet Mors kärlek till sitt barn dör aldrig, de vill inte att jag träffar mina barn socialen mailar till mig och säger ni måste ha umgänge med barnen vill ni att jag ska vara med på planeringen jag tänkte vilken planering det är du och familjehemmet som inte vill att barnen träffar oss  sista umgänge var i september vi skulle ha i oktober-November det blev inget och vi skulle bara umgås j 2 timmar från 3 timmar med bevakning varför undrar jag, Jag tror barnen har mycket att säga men det kommer den dag som allt och faller ner som en blixt.allt har sitt slut, nothing is forever.
Jag vill säga till socialsekreterare och familjehem ni jobbar med barn och ni borde gå någon grundläggande kurs i empati och respekt för att det ni gör är respektlöst för våra barn ni bryr er inte ett skit det är bara pengar under bordet som är enda intresset av det hela och jag hoppas att ni kommer vara lyckliga i evighet. För mig är det är bara att fortsätta vakna upp och hänga med. Gud har redan svarat mig det tar bara lång  tid men barnen saknar mig och jag saknar dem.

kommentar från fh!!

Vi kan inte mer än fråga barnen om de vill men idag ville de inte, tyvärr!! Varför kan ni då inte acceptera detta? Du är så tuff bakom ditt tangentbord men träffa oss i stället och tala om för varför ni är så äcklade av oss. Vi har absolut inte gjort vare sig dig eller din sambo något illa. Vi är varken rasister eller annat utan vi respekterar er mycket! Allt som görs mot er kommer från socialtjänsten, vi är inte inblandade på något sätt. Håll dig till sanningen än en gång.
 
Min svar
"Förlåtelse är att erkänna det förflutna, gå vidare och låta nuet vara som det är"
De kan kränka oss men ett kränkt barn slutar inte älska sina föräldrar.
"Socialen ska inte blir förvånad längre allt kommer ut det är bara tiden""
 
Det är inte lätt laga trasig vuxna!!!!!!!!!!

Mina barn är kidnappade och IVO gör inget ändå har JAG skrivit till dem!

Familjehemmet har blivit mitt stora problem nu tillsammans med en av socialsekreterarna de vägrar att vi får träffa mina barn och lägger ord i munnen på barnen som aldrig sagt dem, ljuger, hittar på egna berättelser som dokumenteras som fakta när de har sina möten på BUP, han var bara 4,5 år när han placerades och vet ingenting om varför han inte får vara hos sin mamma, han lämnades ensam i ett mörkt rum utan någon som kramar honom läser sagor tills han somnar och han får inte prata om sin mamma inte heller om sin stora syster, jag är ingen mamma heller jag har blivit ersätt av familjehemmet, vi skulle ha träffats igår men som sagt ett nej från F-H barnen vill inte, Idag ringer SOC till min sambo och sa en av barnen vill ha umgänget med er och det var igår han till och med vill komma hem till oss på de 2 timmar som vi har fått från SOC han fick inte från de här onda människorna jag undrar varför straffar hon mina barn är det pengar som hon är intresserade av, om någon är rasist då ska denne inte ha ett uppdrag som familjehem. de här människorna har ingen empati, hon bestämmer över socialsekreterarna hon talar om vad de ska göra, det är hon som har makt, Jag börjar undra om hon är en häxa vad är det som hon har som gör att alla är rädda för hen, allt hon säger går folk på knä för, det är dags att Vistas hos en voodoo man och ta reda på vad är det som har mina barn. Jag ser på barnen att de vågar inte säga något, om jag frågar får de inte säga något, jag får inte hälsa på min dotter i skolan, inte min son på 16,5 år heller säger F-H han vill inte se dig där, jag frågar varför men jag får inget svar, Han går på samma skola där någon i juni 2013 skrev en kommentarer som var så äckligt att jag kan bara säga att den här människan är jätte sjuk, jag skickade den till chefen och till SOC också hon skulle prata med polisen om det, jag sa att det var en bra ide då kan de spåra ett Ipnr: barnen är rädda de vågar inte att säga någonting annars får de ett straff, Vi föräldrar har blivit kränkta och vågar inte söka hjälp, de ser oss som ett stort problem. Socialsekreterarna måste jobba professionellt göra ett bra arbete inte vara kompisar med familjehemmet, de jobbar inte bara leker med våra barns framtid och det tillåts växa till en kris de tar inte något ansvar för våra barn de har lämnat allt ansvar till familjehemmet det är hon som har kontroll, säger hon om ni inte vill hälsa på barnen hemma hos då vill ingen av barnen träffa någon av er. "vad vill du att vi ska göra" Mitt svar är försvinn från oss och mina barns liv samt vårt liv. Alla barn har rätt till sina föräldrar, socialen i A- kommun HAR INTE RÄTT ATT BEHÅLLA MINA BARN I ETT F-H.

Jag NEKAS Umgänge av socialen och Familjehemmet vart ska man vända sig?

Nu har jag fått nog av det här familjehemmet som har mina barn, hon har stängt alla kontakt med mina barn med hjälp från socialsekreterarna i A Kommun som är ansvariga för mina barn. Ingen av nämnden har koll på hur deras tjänstemän arbetar, de gör precis som de vill, jag har kontaktat chefen utan att få svar, hur kan en myndighet ta våra barn och placera dem i ett familjehem utan att göra någon utredning av dem utan bara placera våra barn. förra veckan var vi på BUP där man hör massor av olika saker som inte stämmer, bara skit om våra son som är något påhittat samt försöka stämpla mig för säker och ting istället för att göra en utredning på riktigt, barn som är placerade med främlingar längtar efter sina riktiga föräldrar de vill vara i sina egna hem, hur länge kommer de fortsätta ljuga till barnen men det spelar ingen roll för att de här barnen kommer att bli vuxna en dag och vill veta sanningen men kommer socialen eller familjehem att säga sanningen till dem, berätta om den psykiska misshandeln de gjorde mot dem med stängda dörrar framför deras ansikte och skriken åt dem, alla dessa mardrömmar har mina barn varit med om. Nu har det varit sabotage av umgängena med våra barn, under hela 2015 har jag träffat mina barn 3 gångar, det är helt sjukt. det sista var 6:e september, sen skulle ha vi ha ett i oktober men det blev inget, då mailade SOC "Tyvärr vill ingen av barnen träffas på söndag 1/11 oavsett om det blir bio eller hemma hos oss, Om barnen skulle ändra sig hör familjehemmet av sig till er :(" Nu på morgonen skickade jag ett sms till F-H men svaret var så där. "Du har fått meddelande från SOC och det gäller fortfarande, tyvärr. Det är ingen av barnen som vill träffa er idag . planera något den 14/11 t ex bio då eller barnens dag på biblioteket så håller vi tummarna att umgänget blir av då." Det enda som jag kan håller tummarna för är att domstolen ger oss rätt till umgänge, Utgångspunkten i föräldrabalken /Lagen som hanterar dessa problem/ barn mår som bäst när de har en nära relation till sina föräldrar men som det ser ut vill familjehemmet vara föräldrar till våra barn, därför vill de inte att vi ska träffa dem, de använder barnen genom att säga att barnen inte vill, det finns inget barn som inte vill träffa sin egen Mamma eller Pappa, socialen har slutat att bry sig om oss eller våra barn eller om vi ska träffas, de har till och med begränsat timmarna från 3 till 2 timmar. att föräldern inte får träffa sitt barn kallas för umgängessabotage då måste man få hjälp från Domstolen och familjerätten.

RSS 2.0