De kallas människor men de är känslolösa.

Jag har tänkt väldigt mycket om mina barn de här dagarna som har gått men jag slutar aldrig att skriva till Soc och deras chef även om de inte skriver tillbaka de läser vad jag har i mina tankar. Den här fascismen måste sluta. Familjehemmet och soc hjälper varandra att utnyttja våra barn likt barnhandel. Hur många barn övergrips i familjehem? Vi föräldrar som har våra barn placerade i familjehem vill ha ett polis register av de här människorna så att vi vet att de är vad de säger att se är. Soc och deras chefer bryr sig inte när det inte är deras barn som är placerade. Många barn dör ensamma utan någon empati från Soc. Jag hatar allihopa och jag hoppas de kommer lida precis som jag gör och känner. Jag kommer att kräva ett polis register från den här kommunen som har placerat mina barn hos människor som jag inte känner och att familjehems pappan beter sig kostigt runt min dotter och jag börjar misstänka något. Min son fick rätt att vistas hemma hos mig men som jag vet har hon redan hindrat honom att ens tänka eller ha en chans stt hälsa på just nu. Ibland misstänker jag att det finns en häxa i den familjen. Jag kommer ta reda på det för de här barnen har jag fött de och ingen kommer ta den ifrån mig. Kom ihåg det är barnen som kommer att avslöja allt när de är myndiga hur de har levt i de här hemmet. Kommunen har inte rätt att behandla andras människors barn på detta viset vad vet nämnden om hur de mår och när de är ensamma i sina rum utan att deras mamma och pappa är närheten.

Hur många är ni som samarbetar med Soc?

Det var roligt att du hör av dig Joe. Jag undrar om du jobbar på det hotel du skickar dina kommentarer ifrån. Förra året skickade du från samma plats. Mina barn behöver inte resa där de blir lämnade själva att drunkna när den person som ska ta hand om dem sitter och solar sig glömmer att man har ett uppdrag att göra och man ska inte dricka något när man har ansvar om andras barn även om det är att dricka måttligt som hen sa. Det skulle vara roligt att veta vem du är eftersom du ha koll på vad jag gör och att du vet om allt. Dem valde det för pengarnas skull inte att man vill hjälpa andra. Soc är mitt problem inget annat. Men snart kommer det att ta slut. Jag har tänkt på alla barnen som är placerade med LVU när jag skrev om Barnbidragen och deras framtid för ingen annan tänker på det alls. Det är bara semester, resor, lyx hotel, god mat, köpa aktier, köra med fina bilar och upptagna med att hitta på något nytt att ljuga om. Det är patetiskt att en vuxen människa kan komma med något sådant som är så barnsligt. Man kan säga att världen är full av desperata människor. Det är bra att du har koll på mig för jag kan säga det samma. Hur är det med vädret i KISTA???

En dag kommer det att slå tillbaka :/

Jag var väldigt arg över att höra hur många miljoner som delas ut till de här privata företagen som hjälper kommunerna när dem tar våra barn från oss föräldrar. Våra barn blir fattigare när dem här människorna blir rikare. Varför ska social chefen bli orolig när det finns ingen oro när dem sitter ner och skriver under avtal när de vet att det kostar. Våra barn blir utnyttjade för pengarnas skull. De sa att socialsekreterarna är farliga men dem är inte farliga men dem är naiva. Dem skriver så mycket falskt att det inte är klokt. Jag vill att försäkringskassan ska spara alla barnbidrag för alla barn som är placerade med LVU. Kommunen måste stå för alla kostnader eftersom alla fördelar dessa arvoden som är enorma. När barnen återförenas med sina föräldrar finns det inga pengar att kunna ge sina barn. Det är då problemen börjar utan pengar på banken blir det inga körkort. Alla pengarna har Familjehemmet sparat till sina egna barn. Det är orättvist. Föräldrarna har inte valt att placera sina barn för det har kommunen. Därför måste kommunen stå för alla kostnader. Soc har ingenting att säga utom att köra med allt de hittar på med sina egna lagar som leder till moment 22. Jag kommer inte ge mig tills mina barn är hemma hos sina riktiga föräldrar. Jag är jätte glad över att ministrarna i regeringen läste mitt brev för det har väckt många myndigheter till att börja göra något åt vanvården. Jag har lämnat alla kommentarerna men frågan är vad ska chefen göra med dem? Ska han utreda och ta reda på vem som har skrivit dem? Myndigheterna i Sverige borde ändra på Lvu som drabbar barn och föräldrar som blir kränkta av socialsekreterarna med massor av lögner från Familjehemmet. Allt som dem skriver måste ha ett bevis att det stämmer vad dem säger. Allt har sitt pris! Gud ser ju allt :)

Det hjälper inte att hjärntvätta dem

Det sista jag skrev var i januari. Jag har haft mycket i mina tankar och varenda gång jag skrev på min blogg fick jag massor av kränkande kommentarer men jag sparade deras Ipnr för att få veta vem som skickade dem. Jag var inte förvånad vilka de var. I dag fick jag höra att Regeringen kommer göra allt för att hjälpa våra barn som har Lvu genom att alla familjehem och Jourhem jag skrev om för länge sedan om och till och med frågade en av socialsekreterarna hur mycket de känner Familjehemmet. Hon kunde inte svara på min fråga utan hen sa bara att de litar på dem. Jag vill att Regering ska skrota alla dessa hem. Ge tillbaka föräldrarna sina barn jag litar inte på dessa människor. Jag var på socialen idag för att lämna ett brev till Chefen på socialkontoret. De här kommentarerna som dem skickar sedan glömmer de att allt syns. Det är tråkigt nu om alla ska läsa dem. En sak som jag tänkte säga är att mina barn ska inte resa utomlands denna gång. De hade då tur men kanske inte nu. Jag kommer göra allt för att det inte ska hända igen. De säger att barnen har rotat sig men ett barn rotar sig aldrig i ett främmande familjehem. De är inte bio föräldrar dem kan försöka låtsas vara det men allt har ett slut!

RSS 2.0