Jag saknar mina barn .och vill ha de tillbaka hos,

Det har varit en väldigt tråkig vecka när man inte har hört från Soc Jag vill att de skyndar på med utredningen angående Lvu som aldrig tar slut. Jag tycker det är mycket synd om våra barn och andra barn som placeras med Lvu hos främmande människor som är inte blodrelaterade för att tvinga dem stanna där. Varför kan dem inte bara säga till oss och våra barn att det blir aldrig hemflytt. F-B som säger till oss: "ni måste acceptera att träffa barn det spelar ingen roll vilka barn som kommer" När vi har väntat på att träffa alla våra barn i 3 veckor för att kunna få träffa dem kan man inte säga att tyvärr det andra barnet vill inte vara med men nästa gång. Jag kan säga att denna gången om någon av dessa människor eller F-hemmet kommer med sina påhittade historier till förvaltningsrätten är jag beredd för att visa vad detta kommer ifrån. Jag måste skicka ett brev till integrations ministern så han kan titta på den här kommunen för att de har missbrukat makten alldeles för mycket jag litar inte på någon av dessa myndigheterna eftersom soc gav nämnden fel info,det är nämnden som har krånglat med mitt och mina barns liv och nu ingen vill ta ansvar för detta. Vi skriver till dem men ingen av dem svarar oss. När det gälla övervägandet av Lvu då kan de sitta ner och bestämma om deras liv, Ingen av våra barn kommer hem med några pengar när de får flytta hem. Då är de fattiga inga fina kläder precis som när deras stora syster rymde då var det så sorgligt att soc vill inte ens ge pengar för att köpa ett ynka busskort, nej inte för någonting sa dem utan ni får fixa det själva. Den hela situationen är väldigt konstigt för dem säger det handlar inte om Lvu utan det handlar om mig. Om jag skulle ha sammarbetat med soc då skulle jag har fått mina barn tillbaka. De straffar mig för vadå? Från LGH till HUS på våra barns bekostnad. Jag vill att försäkringskassan ska ändra LAGEN om alla barn som är placerade med LVU. F-hemmet ska inte ha deras barnbidrag för de går bara till sina egna barn och sparar till sig själva. De skulle ges tillbaka till sina föräldrar för det är dem som födde dem. Det är orättvist. Det är Socialen som borde stå för allting.

 

Man måste ha tålamod för att orka med detta.

Jag tycker att kommunen borde granskas med alla tjänste fel som de har gjort mot oss och våra barn. Vad gör man när man inte har några pengar till att skaffa sig en bra advokat? Socialen gör så att föräldrar inte begär om hjälp när dem behandlar barnen och splittrade från sina föräldrar. Vem splittrar deras familj?

Barnen mår bra

Du igen Ipnr.62.182.223.219,du skriver om familjehemmet hade varit i dina kläder du skulle har redan för länge sedan polisanmält mig.Jag tycker att du ska anmäla dig själv eftersom du är min problem kanske inte bara mig 
till min sambo och mina barn .Det är samma tjafs varje gång.Vänd dig till polisen med dina klagomål,inte till mig.Jag kan inte hjälpa att du läsa min blogg.Du är ju F-h som skicka dem här kommenterer eller hur?
Jag träffade mina barn igår dem mår bra.TACK GODE GUD.Så underbart att vara med dem i dem två timmarna som vi får från Soc.Jag är så glad även om jag önskar att alla skulle vara här hos mig.Det kommer inte dröja länge.
Det viktigast är att dem mår bra och jag är glad för det.
 
 

Sluta terrorisera mig och mina barn!

"Om man är så full så man somnar på ett café så förstår jag att dina barn blev omhändertagna....!!" skrev du som har IPnr.62.182.223.219 och bor inte så långt från mig eftersom du vet allt. Därför sa jag förra gången att du kan ringa mig istället när du vet vem jag är för jag vet redan vem du är och den smuts du skrev förra gången ligger hos P. Tror du att jag är så sjuk borde du inte söka hjälp då du inte kommer orka med dina spel.V-T är väldigt lätt att hitta där du bor om jag vet att det är du som har osakat allt detta mot min familj. Det är roligt så länge ditt pyskologiska spel går bra men den dagen kommer när du undrar vem som är med dig. Barnen kan bli omhändertagna även om man inte är berusad för soc bryr sig inte om det utan tar barn från sina goda föräldrar och lämnar dem till pedofiler som gör hemska saker mot barnen. När barnen blir stora och är myndiga att kunna säga sina egna rättigheter eftersom dem inte kan säga något utom det dem blir tillsagda av f-hemmet el Soc. Ingen vill ta dem konsekvenserna när allt går fel. Jag har inte mycket att säga utom att nu vet jag att det finns ingen som vill mig något bra eller mina barn utan vill köra över mig. Men det går inte denna gång. Jag kommer och stå på mina egna ben tills mina barn kommer hem. Alla kan göra misstag så sluta terrorisera mig och mina barn.


Som jag sa förra gången: för barnens bästa inte värsta

Prata om barnens bästa, det är ju inte så länge sedan jag skrev här om mina barn som är placerade hos folk som dricker alkohol ändå tog de mina barn för att jag skulle söka hjälp om jag hade problem med alkohol som visade till 100% att jag inte hade alkoholsproblem i ett år som jag fick gå till vårdcentralen för. Soc ville se till att jag inte drack men när de fick svar varje månad brydde sig ingen av dem inte ens deras chef var intresserad av att titta på dem utan tog och slängde bort dem. Sedan kom det ett krav från dem att om ni vill få barnen hem får ni gå på f-behandling. I snart 2,5 år har dem frågat oss om vi vill ha bort lvu och ta på vad vi har gjort för att visa vad som har förändrats. Är det en normal fråga? Dem jobbar för barnens värsta och har ingen kompetens för det som hänt är inte normalt. Jag tror att de behöver mycket hjälp själva för att det som har hänt mig och mina barn. Det soc säger om du inte samtyckar och kommer sätta lvu som de gör för att hitta på så mycket skit som dem kan. De bryr sig inte ett dugg och inte f-h heller. Det är klart att i den kommun jag bor i behöver några av socialsektreterarna hjälp, man kan inte säga att så länge dem är en myndheter då är dem ostoppbara, men det är fel för att det finns någon under samma tak som ser allt en dag. Jag är inte rädd för dem länge. Jag kan säga att när jag hörde ordet Soc var jag nervös men nu skiter jag i vilket. Dem är människor som sitter i ett kontor och skriver alla dessa påhittade dokument med hela historian som du inte ens visste någonting om. Man frågar dem vad har de hittat på så säger de bara att det stämmer och de vet att du har gjort ditt och datt vilket är helt sjukt. Det var bra att hen lämnade annars skulle ha fortsatt för hen behöver hjälp precis som alla andra. Dem borde kalla alla social sektreterare till möte och fråga hur många av dem har problem med alkohol. Dem är en fara för våra barn och familjehemmet borde också vara förbjudna att dricka så länge dem tar hand om någon annans barn.
 

Sverige är inte diktatur så jag tar ansvaret och konsekvenserna.

13/10 Fick prata med min lilla son som är fortfarande glad att han fyllde 7 år för två månader sedan och att han har börjat ettan. Så mycket jag har missat! Det är en stor sorg omkring det hela. Frågade om hans stora syster ville prata men nej hon vill inte ens komma till telefonen och jag kunde höra henne säga nej. Jag är jätte förbannad på dem här sociala myndheterna hur kan dem tror att barnen mår bra? De ger pengar till folk i stora högar genom olika BUP projekt och tror att dem hjälper dem här barnen när det enda dem borde göra är att lämna tillbaka barnen till sina riktiga föräldrar som har det bra. VI är frikända från alla påhitt från båda f-h och social sekreterare som inte skäms för något. Jag vill att dem ska inför rätta för hur kan dem leva sina liv lyckligt när min dotter bara känner skam och förnedring när hon fick sitta hos polisen för att tvingas ljuga om sin pappa. Nu vill hon inte ens prata med oss och inte heller med sina kompisar säger f-h. Kan ingen se den här sorgen? Hon lider själv i sin ensamhet och det enda hon vill är att vara hemma hos sina riktiga föräldrar som hon litar på. Hon vet att vi aldrig skulle tvinga henne ljuga om någonting på det här viset. Det är inte första gången dem försökte göra detsamma med mig och det gick inte bra heller. Jag tycker att åklagaren måste ändra lagen när det är någon som kommer och anmäler falska anklagelser om någon annan genom att använda barn när dem har alla utredningarna för se att det är lögn. Dem måste ta den som har anmält i rätten och ger dem ett straff på minst 3 månader i fängelse. Om jag hade pengar skulle jag se till att dem här människorna får ett straff så att dem inte göra det till någon annan. Det måste bli ett stopp för dem att hålla på för de har slösat bort 2.5 år med mina barn. De har bara köpt tid för att tjäna pengar och få allt betalt. Det har varit så många gånger som hon inte fått prata på telefon. När allt var begränsat var det tydligt att det inte längre var roligt att prata på telefon. Hur skulle det känns att idag får du tala men inte i morgon? Nej hon får inte prata med sina föräldrar för det är inte bra för henne utan hon ska bo kvar tills hon är 41 år. Detta stod på en av socialens utredningar och hur kan man skriva ett barns fantasi på en utredning som kommer att läsas av hela domstolen? Hur sjukt kan det bli egentligen? Snart är det dags igen att jag ska få höra att det finns en ny anmälan om mig eller min sambo. Det dessa människor kommer att skriva drabbar mig och min familj. Deras namn och all skit som står i dem. Mina barn lider! Jag sitter här och tänker när jag ska publicera detta. Jag bryr mig inte utan tar det ansvaret och konsekvenserna. Det handlar om mina barn och inte deras. Det här är Sverige och här finns ingen diktatur!


Domstolen är det rätt vägen om barnen ska få komma hem?

Jag är glad att nu kan man anmäla folk som kränker andra hos polisen och att det tas upp i rätten vilket inte hände förut när polisen inte ens tänkte på det. Jag tänker på dem som har skrivit kränkade saker på min blogg och jag vet vilka dem är. Det roligaste är att alla kan läsa min blogg och snart kommer den att publiceras i tidningarna med alla deras kränkade kommentarer som jag kommer publisera tillsammas med deras IP-nr. Alla får veta vilka människor de är och att de inte borde jobba med barn eller ta hand om andras barn. Alla som är familjehem ska gå på undersöknig om de inte har någon psykisk sjukdom och att dem inte dricker alkohol i deras hem. Socialen tar barnen från sina föräldrar på grund av missbruk, men när dem placerar våra barn i det här f-hemmet finns inga problem i socialsekreterarnas ögon att dem dricker. Våra barn får ingen vila för de får inte tid att ägna sig åt sig själva och är inte det konstigt? Men jag kommer inte vila tills mina barn är hemma och efter allt dem gjort som att posera med en bild av sig själv med en flaska whisky och flaska rött vin på FB. Det är inget problem från Soc utan de blir godkända att vara familjehem så länge du inte somnar på ett cafe.
Folk säger att barn som bor hos de här människorna är alltid sjuka och dem går på massor av olika mediciner. Dem själva har ingen aning om det och att dem skulle aldrig våga ge sina barn dem. Barnen mår dåligt för dem pratar inte riktigt bra när de säger bara JA-TYP-NEJ och socialsekreteraren säger att de tycker barnen har det bra. Jag sa till hen om du tycker så kan du placerera dina egna barn där. Det svar jag fick var nästan som att hen skulle äta upp mig och att det går inte till på det sättet. Ja-ha mina barn ska uttnyttjas och dina ska räddas, Vad är det du säger? Efter rättegången som har vunnit lag av kraft finns det ingen av dem som känner någon skam och dem kan fortsätta vara familjehem för våra barn. Hur kan det vara så för vad vet nämnden och deras chef eller kommunen om det här eftersom det är kommunen som kommer ta hela skiten. Info som kom ut till f-h från f-b. Just nu undrar jag vad är för gemenskap dem här två har. Det ges fel info till oss och att kommunikationen är inte samma mellan oss och någon av hen. Jag ska sluta gå på möten för jag litar inte på någon av dessa människor så jag går i domstolen istället för det känns mer rättvist.
Vi har skickat en stämnings ansökan till tinget. Ingen mer förvaltningsrätt för det bara slösar tid.
Detta måste dem i A-kommunen förklara tydligt varför dem inte vill att barnen ska flytta hem till sina riktiga föräldrar. Dem ska ge en rimligt orsak och inte hitta på något nytt som dem har gjort hela tiden. Alla kan vittna och jag har min granne här hemma som pratar mycket med mig. Precis innan barnen blev omhändertagna av tjuvarna sa hen till mig att hen hjälper oss för dem vet hur jag haft det. Hen vet hela sanningen om oss. Jag vet att det är soc som vill straffa mig genom att inte ge mig tillbaka mina barn. Jag undrar varför f-h sa till mig att om jag bara visste vad hen hade för tillstånd som hen fått från SOC som gjort så många tjänste fel med socialsekreterare som aldrig erkänner det. I en rättegången är de tvungna till det. De kränker mig genom sina kommentarer och skriver att jag borde gå den långa vägen i domstolen. Har de tänkt på hur det har skadat barnen med all denna separation?

Barnen ska vara hos sina riktiga föräldrar för det är lag på det.

Idag jag skulle prata med min son men han ringde inte och jag undrar om han fick meddelandet från F-h. Vi skulle ha träffat dem igår men det blev inställt och det är så konstigt att vi fick veta det samma dag men inte dagen innan. Det har gått 3 veckor innan vi träffades så hur kan man göra så mot våra barn. Vi begärade att vården genom LVU ska upphöra till nämnden. Soc säger att dem behöver träffa oss för ett samtal och att vi ska få beskriva vår aktuella situation samt vad vi anser har förändrats sedan sista omprövningen. Jag bara tänkte har dem någon aning om vad hen pratar om när vi har varit på F-B och vi har träffat våra barn där allt har gått bra med umgängena. Men vad i helvete vill dem med oss och våra barn. Jag läste på en tidning om att det är en grundläggande princip att alla barn ska vara hos sina föräldrar. Men i socialtjänstens ögan finns det ingen sådan lag. LVU är LVU och dem förstör bara barnen. Det är bra att sätta LVU men inte att ta bort den. Nu väntar omprövning igen för man ska inte ge upp .
Mina barn har varit sjuka det enda jag ville var att kunna prata med dem men det är som vanligt att ingen bryr sig så länge dem får sina arvoden för då skiter dem i allt. Vi får se vart den vägen går. Det finns två typer av smärta i välden EN SOM SKADAR DIG OCH SMÄRTA SOM GÖR DIG STARKARE. Detta har gett mig styrka.

Children should belong with their family not with strangers!

Jag är så tacksam för dem som ser helheter men det tråkigt att det är våra socialsekreterare som inte kan se den här sanningen om f-hemmet att hen har skadat mina barn och ändå vill dem fortsätta att ha sina uppfölnings möten hos dem och kalla oss till dem som redan har sopat under allt som har hänt med hen när hen satt och ljög framför domstolen. Arvoden fortsätter att rulla in och dem struntar i allt så länge det är inte vi utan soc som ljuger och hur kan dem få påverka nämndemännen är frågan eller alla har sin del i det hela. Jag bryr mig inte hur dem gör sina bugetar men dem får inte göra det på bekostnad av barnen. Ge mig tillbaka mina barn A-kommun. Ingen tar era barn så varför tar ni andra människons barn för om det finns någon som är ond så är det ni. Ingen har rätt att separera barn från sina föräldrar och tjänar pengar på dem. Om det finns pedofiler i den här världen när det är dem som tar andras barn för dem vet att dem kan göra precis som dem vill med dem, Jag lovar att om dem har f-hemmet gjort något med mina barn finns ingenting utom att jag önskar att dem b.,,,,, i helvetet,

RSS 2.0