Bara för barnens bästa!

Sista April idag fick jag en kommentar eller kan man kalla det ett hot eftersom den här personen vet vem jag är och att det är väldigt lätt att kunna känna igen det språket som används. Det finns inget som är lögner utan allt stämmer eftersom jag och mina stora barn vet sanningen. Jag behöver inte någon Alien från Mars Attacks för att kunna kommentera något. En normal människa finns det? Eftersom det är bara en norm som finns i en genomsnittlig grupp människor som mycket väl kan vara konstiga på alla sätt så det är farligt att dömma någon eller stoppa någon i ett fack. Soc behöver inte någon förklaring varför barnen var hemma själva för deras storebror fanns hos dem. Den som kallar någon" Dum" betyder att hen är den som är det. Jag är en god människa och en mamma som vill ha tillbaka sina barn. Mer har jag inte att säga för det händer saker och ting i världen för det finns människor som är onda. De här människorna är det eftersom de går upp och ner undersöker saker som inte finns 
för de är inte nöjda med oss för de vill bara illa. Ett hem borde hjälpa oss så att barnen kan komma hem inte göra  något annat. De göra allt för att hindra oss för att de inte ska komma hem. Som sagt domstolen avgör allt.
Jag kommer se till att de blir svart listade så att de aldrig kommer att bli ett hem mer. De gör människorov tillsammas med Soc. Jag hatar dem allihop. Jag vill ha min familj och jag kommer att låtsas att jag aldrig har träffat dem.

Det enda sättet att få barnen hem är genom "DOMSTOLEN"

April är snart slut och vi har inte träffat våra barn. Min dotter gick genom en operation för två månader sedan har vi inte träffat henne och inte pratat med henne. De säger bara att hon inte vill. Hur vet vi om hon lever och om allt gått bra men istället att vi får träffa dem fick vi umgängesbegränsning. Hur kalla är de här människorna när det gått 2 veckor efter operationen var de med henne hos polisen och gör en ny anmälan. Vi är så trötta på dessa människorna kan någon hjälpa oss? Vi vill ta dem till domstolen för det är det enda sättet att få våra barn tillbaka. Jag har pratat med många människor nu och de är beredda att hjälpa oss. Igår var det samma sak. Vi fick inte prata med våra barn igen, Hemmet sa vi frågar barnen kvart i sju om de vill prata med er men så säger de att de vill inte. När vi ringer kl.7 blir det bara att de inte vill. Vad gör man när det inte finns annat än ingenting man blir bara ledsen, hopplös och allt känns menninglöst för vi är inte pappa och mamma längre. De är pappa och mamma eftersom ingen har sagt till dem att de inte är deras föräldrar. Sur tanterna säger att barnen har det bra och att de stannar där tills de är 18 år. Herre gud hjälp oss! Sprid empati för när du tar hand om andra inte bara dig själv så sprider du ett snällt beteende till tusentals andra att också vara omtänksam innerst inne. Speciellt när du jobbar med människor för det spelar ingen roll hur gamla de är. Det är det vi glömmer alltid när vi har det bra själva. Vi har inget mot någon, vi har aldrig haft. Det enda vi vill ha tillbaka är våra barn. Vi vill leva vidare våra liv. Så är det! Vi känner inte dessa människor men de vill att vi ska förlora vårdnanden av våra barn. Det måste ha varit deras spel under många år. Men inte med mig för jag kommer inte ge upp, så det. 27 månader är en väldigt lång att bara ge upp, alla mammor vet hur det känns.

Kommunen vill inte ge tillbaka mina barn 

Mina älskade barn.

27/4 Har inte hört någonting från våra sur tanter, de har något på gång för saker bara smäller som en bomb när det kommer. Mest gör de det 3 till 4 dagar innan Förvaltningsrätten eller Kammarrätten. Det är enda sättet att få våra barn hem är via domstolen. För att i domstolen om man ljuger finns det ett pris att betala. I förvaltingsrätten vet man inte vem som sitter där och vad har de för gemenskap, Det jag har makt över är att visa att de kan göra så mycket fel och ingen säger något. De kör med samma taktik och begränsa oss från att träffa eller ringa våra barn även om förvaltingen har gett oss rätt till det och de vet om det men de säger inget och det är väldigt märkligt. Det finns ingen omsorgsvikt hemma hos oss men det är självklart att det är ett gammalt ordspel som de kört med vilket de har gjort i två år. Det här är med att de vill visa vem som har makt, jag eller dem. Ska visa dem rätt för annans blir det inga barn som kommer att flyttas hem. Jag måste samla pengar för att driva ärendet till domstolen, De andra kan inte hjälpa oss eftersom det finns många som samarbetar men de vet inte vem som är riktiga och pålitliga. Utan just nu vi måste samla pengarna, Jag har redan pratat med någon på tinget och fick veta hur mycket det kostar om vi förlorar och om vi vinner blir det kommunen som får betala hela tingets kostnad. Jag kan inte sitta och fundera eller göra ingenting när mina barn behöver mig och oss. De ropar att vi vill hem till mamma och pappa. De blir tystade av både hemmet och sur tanter. Jag har också skickat min blogg till Socialstyrelsen och hoppas att de kommer läsa allt jag skrivit om mina barn, hur de har blivit behandlade av den här kommunen och även oss föräldrar. De visar ingen respekt men ändå tjänar de mycket pengar på våra barn. Just nu känns det som att jag har ett barn eftersom de andra är inte hemma. Jag har haft mardrömmar om de här människorna men ibland är en dröm bra eftersom jag är med barnen. Det betyder att hoppet finns där för barnen kommer att komma hem för allt som går upp måste gå ner. Jag älskar er mina barn jätte jätte mycket. Ingen kommer att ta er från mig för jag kommer göra allt för att ni ska komma hem igen. I denna värld finns det människor som är grymma och det är hemmet och sur tantarna, jag tycker att dem borde sluta med allt. Vad vill dom oss egentligen?!

Mitt saknade och älskade barn.

 

För barnens värsta inte barnens bästa

Torsdagen 25/4 det är lugnt men jag kom på något viktigt som har hade glömte att det var 2011 någon gång i November när jag träffade mina 2 söner då var dottern inte med, så jag frågade sur tanten varför hon var inte med så sa de bara att hon ville inte träffas i en lägenhet som vi brukade träffas i. Men jag tyckte att det var lite konstigt. En av sur tanterna sa då nej hon vill att vi skulle träffa henne hemma hos henne. Då visste inte jag att de hade möblerat i hemmet med nya sängar och allt de behövde. Allt var redan planerat. Nu fattar jag att det här som de gör med oss är ett skämt och de köper tid så att barnen aldrig flyttas hem eftersom det finns ingen hem flyttingsplan att barnen ska åter förenas med sina föräldrar. Innan förvaltningsrätten gjordes en polisanmälan för att krångla till domen och de har gjort varje gång. De kommer med massor av något annat från undersökningarna. Det konstigaste är att de väljer att presentera detta i rätten. Försöka visa att de är duktiga. Hur kan dessa människor äta eller sova, vad drömmer de om nätterna. Hur tittar de på en spegel och gillar de vad de ser för vem är de här personerna varför gör jag detta. Hur vågar de fortsätta skriver så mycket skit om en människa som de aldrig träffat. Hur lågt och kränkande är det när du sårar samt terroriserar en annan människa. De jobbar med barn och säger att det är för barnens bästa. Det är mina barn så de måste sluta med deras avundsjuka sätt. De vill inte att barnen ska vistas hemma hos oss de hittar en plats som är begränsad till 2 timmar. Hemmet blir surt, nästan att hon blir rastlös och sedan skickar sms. "Barnen är rädda för er de vill inte träffa er utan hemmets pappa." Han måste vakta så ingen av barnen får säga något. När dotten var hemma här förra året ville hon bli bärd av sin pappa men den stora björnen blev röd och sa till henne att hon är ingen bebis längre utan får gå ner. Det gjorde mig väldigt ledsen. De tror att vi är dumma och vet ingenting och att vi kommer att gå i deras fotspår. De är fascister, för aldrig i livet även om jag är fattig eller är mycket rik för att det är de som vill ha mycket pengar genom att uttnyttja mina barn. Jag har inte sökt någon hjälp från dem jag tog hand om mina barn själv tills sur tantarna kom i vårt liv och tjuvade barnen från oss. Båda har smakat på det goda livet därför vill de inte släppa dem. Det finns ingen som vill eller önskar att har sina barn i LVU. Till och med hundar tvångs omhändertas. Det kommer bli en dag som jag kommer se på dessa människor när allt är över vad kommer de att säga till mig eller när deras egna barn förhör deras mamma om deras jobb som var att splittra andra barn från deras familjer för barnens värsta inte för barnens bästa.

Barnen fortsätter lida.

Igår fick jag ett mail från sur tanterna angående en planerad umgängesbegränsning angående min dotter. De säger att det är giltigt men vi vill ha det skriftligt inte muntligt skrev jag till dem. Jag tycker synd om de här människorna och tänk hur mycket tid de slösar. Kanske inte eftersom det handlar om så pass mycket pengar är det på det sättet de måste göra. De skäms inte eftersom vi måste överklaga till förvaltningsrätten kommer de att bli förvånade igen. Fattar de egentligen vad de håller på med. Är de styrda robotar av hemmet för hon bara skickar dem hit och dit. Hon sitter bara och njuter av. 6 månader till med en jätte buffe på kontot. Frågan är vem av oss blir lurad? Det är mina barn men eftersom de inte vet varför de inte kan komma hem. De har sagt till advokaten, polis, alla men ingen hör dem. Jag hör dem men jag kan inte hämta dem. Det finns 5 st vargar framför mig som jag inte kan passera. De blockerar vägarna överallt och de andra håller fast dem med sina tassar på mina barn.
De släpper bara när de vill något. Så ser det ut just nu runtom mina barn. Mailade till socialstyrelsen och hoppas att de kan göra om den här kommunen. Politikerna gör inget de bara ignorerar allt och alla. Det finns många barn som vill ha hjälp men de vill inte ha någon från gatan de tar det bästa som de kan hitta. När man är inte 100% svensk då är det kört i detta vackra mångkulturella integrations samhälle som har havererat. Du är fastklämd och
därför gör de så mot oss. Smyg rasister och nationalister som kör med oss och våra barn bara för att vi inte är helt svenska och frågar varför jag flyttade från Afrika. Just nu vet jag inte hur länge kommer de att ha den här umgängebegränsningen för min dotter men inte för de andra. För även om vi ringer och vill prata med vår lilla pojke får han ett äpple och en morot att äta på så att han inte kan prata med mig. Storebror har sina kompisar, dottern vill inte prata eller så sätts det en film på precis när de vet att vi ska ringa. Vad kan man göra i den här situationen som vi är i och för våra barn. Detta är ondska.

Sanningen kommer ut en dag

Idag är det den 20/4 och jag är lite trött av fundersamhet om hur livet kommer att se ut för mina barn. När sur tanterna fortsätter med sina förtryck kan vi inte göra något utan att de måste se till att allt måste godkännas. Vi skulle börja med att gå till en familjebehandling där allt var bra och vi träffade en trevlig dam som förstod våra problem för hon var beredd att hjälpa oss. Men det uppstår ett litet problem för att vi inte bor i samma kommun men samma län. Vi behöver en remiss från våra sur tanter. Vi trodde att det inte skulle vara ett problem för dem att skriva det till oss. Vi nämnde det till dem om det men svaret blev nääääh. Som vanligt kunde de inte hjälpa oss. Vi kommer göra det ändå det här är för våra barn och deras framtid inte för dem. De vill att vi tar denna behandling men samtidigt vill de inte att vi går i en annan kommun. Vi känner oss kränkta ännu en gång. För de vill köpa tid och få pengar så detta är väldigt planerat. Vi orkar inte med att leka i deras spel med deras regler längre det har gått 2 år av ingenting utom slöseri med tiden. De vinner och vi förlorar. Hur kan de låta dessa människor hålla på så här och det är frågan. Snart är vi närmare till att sanningen ska komma ut. Det kommer att bli väldigt intressant. Jag ber till Gud för att mina barn ska ha det bra och att inget ska hända med dem där de är. Jag vet att i den här världen finns det inget godhet. Den dag mina barn kommer hem kommer jag aldrig att släppa dem. Jag kommer skydda dem som en höns mamma. Jag låter inte sur tanter och hemmet vara i närheten. Just nu är min son övervakad upp över öronen. Hur lågt kan man gå och sjunka för pengar. De är väldigt desperata. Jag ska bara säga att jag älskar mina barn och det stora syskon som är hemma här med mig. Hon lider precis som jag gör och jag kommer göra allt för ni ska vara hemma igen. Hon vet hur ni har det eftersom hon bodde där och vet hur dessa människor är. När hon jagade henne. Det är fortfarande en mardröm för henne som gör att hon kan inte sova om nätterna. Men sur tanterna sopar allt under mattan.

 


Min söta dotter som är oerhört saknad.

  

Barnen, föräldrarna och de övriga.

Idag är den 16/4 och vi har fått svaret från förvaltningsrätten, det var inte bra nyheter men jag är inte ledsen för det eftersom vi visste vad det skulle bli. Men vi ger inte upp den här resan utan fortsätter till kammarrätten nu. Vi kommer att gå till domstolarna tills barnen kommer hem. Jag har inget att förlora. Mina barn behöver mig deras mamma inte en plastmamma. Mina barn är förvirrade för de vet inte när ska de ska få komma hem. De har övertalat min son att LVU ska stanna kvar. Vilket barn säger så utan att en vuxen människa har övertalat honom genom att sitta med honom i ett hörn? De är vana med att göra så eftersom de hade barn som bodde där tills de var vuxna. Sedan är det bara att skaffa nya barn att göra samma saker med. Hjärntvätta till de glömmer sina föräldrar. Men inte med mina barn! "It ain´t over til it´s over" Jag kommer att kriga för barnen. De är vana med att utnyttja andra människors barn. Med mina barn kommer det att bli ett högt pris att betala för dem. Det är bara Gud som vet varför de gör så mot oss. Men det du sår får du också skörda. De vill ha mina barn därför att de såg att de är fina och lätta att ta hand om. Det är barn som var väldigt uppfostrade och jättesnälla. Därför tog de fördela av de här barnen. Socialmyndheterna måste göra en undersökning om personligheten till alla dessa familjehem innan de kan godkänna dessa människor. Vi som föräldrar vet att våra barn hade det bra. För att när det gäller den här familjen finns det ingenting som stämmer. Det är mycket som jag har läst online det var inte rolig läsning utan jag blev jätterädd för hur mina barn har det. Men om det stämmer att hon gjorde detta undar jag vad sur tantarna kommer att säga till mig när det är jag som håller alla korten. Jag skulle säga att myndheterna är inget att lita på. Socialsekreterna kan förstöra ditt liv och dina barns samt splittra hela din familj samtidigt som de går hem till sina familjer utan att känna eller tänka någonting på det.

Besvikelse över telefon kontakten som alltid bryts mellan föräldrar och barn.

14/4 är en dag som är full av besvikelser, Hur kan man behandla mitt barn på det har viset. Vi får ringa varje söndag för att prata med barnen men som vanligt det blir bara ett barn som vi får prata med. Han är 6år och har lite svårt med talspråket och samtidigt har han varit sjuk med 39 graders feber. Han kunde inte säga så mycket, förra gången var han sjuk med lika hög feber. Min fråga är om det finns någon som tar hand om honom. De  säger som vanligt att barnen inte vill prata eller har kompis hos sig. Jag har tröttnat på dessa människor. 2011-12-05 var det så att min lilla son som är sjuk nu skulle opereras och ta bort polyperna. Jag var med den dagen och allt gick bra. Familjehemmets pappa var också där, Det som jag inte visste var att ett av barnen, min dotter var hos polisen angående en anmälan mot hennes pappa. Sur tanten tillsammas med familjemmets mamma var med henne. Hon var 7år och det var hennes femte gången att vara hos polisen. Kan du kalla det för mänskligt att det är för barnens bästa att.ett barn är på operations bordet medan det andra är hos polisen .Det är så som alla familjehem gör. De tar hand om andra människors barn med oerhört kalla känslor. Ingen emparti, de bara tittar och säger att det var synd, Vi kunde inte göra så mycket. Jag har hört att foster barn dör ensama och jag är rädd att mina barn kommer göra det. Det finns ingen vecka som jag har ringt och inte höra att de är friska. Nej de är sjuka, feber, ont eller i magen. Vem är där som kramar om dem när de är sjuka och ensamma. De tänker på sina föräldrar som de saknar. Det finns någonting som inte stämmer med det här familjehemmet. Jag vet inte vad de har gjort innan de blev familjehem, De vill att vi ska ge bort våra barn, Därför gör de alla dessa polis anmälningar så att vi hamnar hos polisen, Planerar resor i europa och bokar fina dyra hotell. Allt betalas av kommunen och sedan säger kommunen att det finns inga pengar. Vi frågar inte kommunen om att vi vill ha pengar för att åka på semester. Man måste jobba och slita i många år innan man kan tänka sig att bo på ett lyx hotell någonstans. Det räcker om du kan samla ihop till en 1000 lapp för ett boende i ett vandrar hem. Det beytder mycket att man tillsammas med dem man älskar .De bara beställer vad de vill ha till sur tanten som fixar allt. Jag ringer till dem och sa att mina barn ska inte resa till Italien och svaret blev att det finns inget du kan göra för vi har redan bestämt att de ska följa med. Jag litar inte på de har människorna för varför ska de ta mina barn utomlands. Tänk om de säljer mina barn till la familia. Till och med den socialtjänst som jag läste om på en tidning från norrköping att det fanns en socialsekreterare som stulit så mycket pengar att hon blev sparkad. Jag undrar vad man gör i den här kommunen? Jag är så glad att hela sverige kan läsa min blogg..

Jag ska vara stark, glad och pigg!

Det blev inte bra! Hela mitt liv är förstört även om jag skulle kunna förändra det. Det som hände kommer jag inte glömma. Jag lär mig något nytt varje dag. Det som jag gjorde var dumt med att lämna barnen ensamma hemma. Man måste gå igenom många dåliga händelser för att kunna se hur bra man hade haft det innan.
Jag har fått mycket förstört i det förflutna men framtiden är nu. Det som jag vill nu är att ta hand om migsjälv och mitt barn hemma. Nu när jag mår bra är jag redo att ta hand om mina barn. Framtiden ska vara till för att visa glädje till mina nära och kära. Jag ska inte vara rädd för något. Några människor bryr sig bara om sina egna behov och önskningar. De är förälskade i sig själva. Denna teckning är det den bästa jag fått från min dotter den 26/2 som var den senaste gången jag träffade henne innan alla umgängena ställdes in av sura tanter i onödan.

Ignorera socionomerna på samma sätt som de ignorerar barn.

Snälla människor hjälp oss och våra barn. Jag har tröttnat på den här kvinnan för hon har gått över gränsen. Snart kommer jag att skicka ett brev till hennes chef så att de vet vad hon håller på med och gör mot andra människors barn .Hon har hjärntvättat min son så att han vet inte om det dag eller natt. I skolan somnar han i klassen ibland, han hör inte vad lärarna säger. På andra sidan säger socialtjänsten till honom att de inte ska flytta hem de ska stanna hos familjehemmet men ingen vet hur han lider. Det här familjehemmets mamma har varit överallt och berättat så mycket skit om oss där allt är påhittat. Mina barn har varit på massor av undersökningar som man inte vet något om. Hon bara fortsätter. Nu tycker vi det räcker och vill kontakta denna chef som har med det här familjehemmet att göra. De måste veta sanningen och vi vill veta vad de har arbetat innan har de varit gifta, varför de skilde sig, hur många barn har de som är deras egna och har de adopterat. Samma med socialen, Vi vill veta allt om dem, de vet allt om oss och våra barn. De har rotat i de minsta av detaljer. Spelar att de är inspector gadget och kontrollerar oss så kommer vi att göra likadant. Många av dessa människor har mycket att dölja och det finns många skelett i deras garderober. Varför är det så att det här familjehemmet får ta hand om barn när deras familj inte får någon hjälp. De gör mer än att ta hand om barnen och då börjar deras girigheter. Jag har bott här i så många år och har inte upplevt sådan här skit. Folk har tappat respekten mot varandra på grund av pengar.
Alla tjänar pengar på våra barn och därför vill ingen göra något för att hjälpa. Vi hade en från deras kommun som skulle hjälpa oss men de kom till hen också och det blev ingenting med något. Man kan bara undra? Jag tycker socialtjänsten borde få hjälp själva med hur de ska bemöta föräldrar och deras barn istället för att röva bort våra barn som lämnas till främmande människor, Hur bra är det? Olyckligt och sorgligt. Jag ska utbilda mig till socionom och kommer att visa dem hur man är mänsklig. Jag är glad över att jag är fri och har blivit starkare. Hur kan någon som är så negativ, avundsjuk och elak ständigt försöker att såra och dra ner dig.

Utkast: Apr. 12, 2013


De sociala myndigheternas förtryck mot barnen

Idag är det två dagar efter efter Förvaltingsrätten, eftersom social tanten skämde bort sig genom att fråga oss samma saker varenda gång vi är på rätten. Man kan inte tvinga någon att göra ditt och datt. Bara för att man har myndigheter med sig. Till och med myndigheterna kan säga stopp och jag tycker nu det är dags för dem att göra så. Socialstyrelsen måste granska de här socialsekreterarna. Det jag är mest intresserad av är vad de här människorna kommer ifrån, hur och vad de gör. Varför min och våra barns liv har blivit deras intresse.
Det kan inte vara pengar för att det är inte deras pengar, om man tjuvar från någon kommer det ut en dag,
det går inte att göra ett bidrags fusk. Jag läste någonstans att det ger mycket pengar att vara Familjehem.
Men de glömmer att det kommer svida en dag när allt kommer tillbaka. Det de har gjort med mina barn. Som sagt de planerar att sluta jobba och komma bli förtids persionärer. Domstolen borde skaffa sina egna utredare så att de vet vad som är sant eller falsk innan de bestämmer om LVU behövs eller inte. Våra barn vill hem. Det här livet som de lever är som att bo på ett hotel. Det är inte det samma som hemma hos mamma och pappa. Mina barn orkar inte att vara hos de här människorna. När de säger att de vill hem så blir det dags på BUP eller camping/läger, mer av hjärntvätt. Tysta dem. Socialen har skadat mina barn mer än vad de säger till oss för de vill inte säga att de gör fel. Så många anmälningar som de har gjort mot oss så fort de hör att vi ska till förvaltingsrätten eller kammarrätten. Barnens andra hem nu är polishuset. Jag kan inte räkna längre. Från sina trygga hem till en färja som går upp och ner hela tiden. Just nu har jag sagt att jag inte vill ha något att göra med någon av de här socialsekreterarna. Jag ser ondska när jag ser på dessa människor och mår illa. Hur mår barnen av dem,
vi behöver hjälp från Svenska folket snart. Det här måste ta slut. Regeringen måste ändra lagen. Stoppa barnhandeln nu! Det finns människor som vill tjäna snabba cach och lära barn hata sina föräldrar och lära dem att ljuga. Nu är våra barn att väldigt förvirrade och det är väldigt sorgligt som föräldrar att se sina barn bli behandlade på det här viset. Hur kan det här hända i Sverige?
 
 

Mor med sin dotter i de glada dagarna.


SPRING FÖR LIVET SOCIALEN KOMMER!!!

 Hur kan man hjärntvätta barnen på det här viset? Är det barnens bästa?
8/4 har jag varit på Förvaltingsrätten i Växjö och det var inte annolunda idag,
Vi hade två separata förhandlingar idag.
Det är ingen överraskning för Socialen visste ju redan att dom hade redan polisanmält
mig för någonting som jag inte vet något om och sedan ställde de in umgänget med barnen.
Hur kan de såra mina barn på den här sättet? Det är helt sjukt! Jag är så ledsen över detta.
Varför är det så att när vi ska på Förvaltingsrätten eller Kammarrätten, så kommer det alltid en anmälning,
Just nu är vårt liv som ett helvete, Vi hade vårt familjeliv där vi kunde spela fotboll,
nintedo wii, playstation buzz, dra  barnen på pulka och åka på bad i Halmstad,
Ett enda misstag att man lämnade barnen hemma själv har blivit som att jag har gått och mördat någon.
Mina barn och deras liv är inte samma längre för de känner bara främmande människor.
Just nu vet jag inte hur det kommer att bli med svaret från förvaltningsrätten om LVU blir kvar eller inte.
Det finns ingen som jag avskyr mer än socialen. Hur kan man säga att man har ett jobb när man bara är där för att separera barn från sina föräldrar. Men de själva är också föräldrar men väldigt kall hjärtade människor.
Just nu är jag beredd att göra allt för att mina barn ska komma hem.
Jag kommer lägga ut ännu fler roliga bilder med mina barn bara därför.
Då på den tiden när de bodde hemma hos mig och socialen inte fanns någonstans.
Interpol har bilder av mina barn för ingen kommer resa någonstans med dom.
Jag får väl resa dit eller skickar interpol att hämta dem. Jag födde dem.  De är mina. Kommer det hända någonting med dem så säger bara socialen att det var tråkigt eller att det inte var deras fel för de vill helst slipppa ta ansvar. 
Det finns många som vill ha deras hjälp som behöver den, men nej de vill inte hjälpa dem som behöver hjälpen.

Umgänget med barnen

Vi hoppas att det blir umgänge med barnen på torsdag eftersom ett av barnen har sin sista
träning, vill jag träffa honom i stan med hans stora syster för vi ska titta på en film på bio.
Jag vill spendera tid med min son. Jag har tröttnat på de här människorna.
Jag vill att mina barn ska flyttas hem nu. Mina barn ska inte resa någonstans med människor som inte har någon respekt för dom. Hon är en rastlös person som behöver hjälp.
Det är dom som har skapat allt detta för det har aldrig varit
någon omsorgsvikt hos mina barn. Det är dom som har informerat mina barn att tala illa om mig
och berättat för dom om allt hemskt som kommer att hända om de flyttar hem. De har hjärntvättat
barnen till att säga att de vill vara kvar i familjehemmet och att de är rädda för oss. När barnen är hos polisen säger de att de vill hem till Mamma och Pappa. Jag vill att de låter mina barn komma hem för nu det är dags.
De kan inte hitta på saker för det funkar inte längre. Till och med polisen ser det, För det handlar bara om pengar ingenting annat.

Kommer barnen komma tillbaka?

Idag är den 1/4 och 7dagar kvar till förvaltningsrätten. Eftersom vi bor i kronobergslän och om det finns folk som vill hjälpa oss kan ni gärna komma 8/4 vi behöver människor som kan stå på vår sida. De här social tanterna och familjehemmet gör igenting utom att hjälpa varandra eftersom det handlar om mycket pengar som sedan delas ut till varandra .Hur kan de säga att detta är för barnens bästa då de bara utnyttjar barnen, Det finns ingenting som är för barnens bästa utom att vara hos sin Mamma och Pappa. Samhället tycker att det är okey att ringa socialen bara för att de har hört ett barn skrika. Då barn behöver läx hjälp pratar man inte med sin granne och frågar om denne behöver hjälp. Ring aldrig polisen eller sur tantarna då skaffar du mer problem till din granne än du tror för.då kan de sätta deras barn till barnhandel. De tar inte hand om barnen som flyttas hit och dit till olika familjehem. Alla tjänar pengar och vi vet det eftersom våra barn inte har bara ett familjehem utan de har två. Det som gör mig upprörd är att det inte finns någon ordförande som fattar besluten eftersom alla är omplacerade av socialsekreterare som fattar egna beslut. De skriver precis det hon vill och hitta någon från nämnden som bara underskriver. Då var det klart att LVU stå kvar och detta var det som har hänt våra barn nu igen. De här människorna har ingen empati  och de borde inte jobba med barn. 
Det har varit 2 år av helvete och det måste ta slut nu. Jag hoppas på att förvaltingsrätten gör ett bra jobb den här gången och inte går på deras sida.

RSS 2.0