Barnen

Det är en fruktansvärd situation, för nu har de planerat en resa  till Italien med våra barn även fastän de har LVU
Vi trodde att när barnen är Lvuade här i sverige kan de inte resa utomlands och Socialen står fast om att barnen ska följa med Familjehemmet dit. De säger att de ansvarar för omsorgen om barnen och bedömer att barnen mår bäst av att följa med.
de ställde in umgängen vi skulle har haft med barnen. hela mars månad kommer 
vi inte träffa våra barn igen för att fammiljehemmet säger att barnen vill inte.
socialen säger att de lyssnar på barnen, men de har ansvar för att se till att det umgänge som föräldrarna har med barnen fungerar så att de inte glömmer var de kommer ifrån. de tvingar oss till att gå till familjebehandling om vi inte gör det blir det inga barn som flyttar hem.
vi har varit där 6 gånger men ingen skrev eller noterande om det. det är bara krav, om man behöver familjebehandling är det vi och våra barn som ska delta och fixa våra problem inte utomstående, speciellt familjehemmet .den här kvinnan är allas marddröm.
lngen säger varken BU eller BÄ. alla rättegångar som vi har varit på har hon sagt precis vad hon vill. 2gånger i Förvaltningsrätten och 2 gånger i Kammarrätten .Nu måste vi överklaga igen (snart) vi fick omprövning om att LVU stå kvar för de 3 barnen som är placerade hos de har manupulativ så kallat familjehem i Kronobergslän. vi hade en Advokat  som heter  Söderberg. nu har vi ingen utan måste själva överklaga till Förvaltningsrätten. vi vill inte att barnen följa med till Italien. vi tänker polis anmäla dem för att våra barn är för smål 8-6år. det är mycket som händer i världen, de dricker och vem är ansvarig för dem. vi fick umgänge med barnen en gång efter 6 mån nu är vi på samma ruta igen. Vad kan vi göra, vi behöver hjälp innan vi förlorar våra barn.Jag tycker att i sverige ska man har rätt att leva med sina barn. Barn för inte tvingas bor med människor som dem inte känner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0