Svart påsk utan barnen

ldag är det en månad för mig sedan jag träffade mina barn och 8 månader för min sambo.
De här människorna bara fortsätter strunta i domstolens beslut att vi har rätt att träffa och prata med våra barn.
Deras stora syster vill ha ett umgänge med hennes lillebror som är 14 år men svaret blir alltid det samma att han är upptagen hela påskhelgen.
lngen av oss får träffas. Hur kan någon vägra föräldrarna att träffa sina barn det är en mänsklig rättighet att få träffa barnen.
Kommunen med deras socialsekretere som har stängt dörren för oss och våra barn genom att hon fattat sina egna beslut att familjehemmet får göra som de vill. Vår dotter opererades utan våra tillstånd och om något hänt allt är allt deras fel.Vi får låter dom aldrig.
När socialen sätter sina tassar på barnen släpper de aldrig så snälla alla ni som har barn hemma släpp inte taget om era barn ute eller lämna aldrig dem själva hemma även om ni bara är ute och går eller slänger soporna.
Våra barn har blivit placerade utan rimligt skäl utan det är bara påhittade historier av familjehemmet och socialsekreteraren.
Hur kan man säga till sig själv att jag har gjort ett bra jobb när deras jobb är att splittra barn från deras föräldrar.
De har människorna är de som kommer bli väldigt psykiska sjuka från deras egna misstag när de förr eller senare i livet får ångra detta.
Man säger att det du gör till någon annan kommer tillbaka till dig och det är inte bra att vara elak till någon för vi är alla människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0