Barnen och Familjen

Som det ser ut saknar de här människorna planering för att flytta hem barnen utan säger att de ska stanna kvar i det permanenta boendet som de kallar familjehemmet för. De är kohandlare som ljuger, bluffar och gör allt som krävs för att göra så att barnen stannar kvar och de påstår att inget har förändrats hos oss så att de ens kan tänka på att låta barnen få komma hem. Familjehemmen lyssnar inte på oss vi som är föräldrar till de här barnen
de kör med sin egen lag och regler bara för att de är godkända av socialen. Syskonen har splittras. Barn som växt upp tillsammans har blivit främlingar till varandra, det gör oss ont och det är oförlåtligt.
När vi ringer till social tanterna så säger dom: "vi tror att barnen har det bra, vi tycker att dom ska stanna kvar, vi bedömmer att barnen trivs och mår bra." Familjehemmet har skapat en konstgjord perfekt värld för barnen där de har bytt ut allt för barnen och ändrat på allting och gett barnen allt de önskar sig som belöning för att stanna.
Samtidigt säger de att barnen är utmanade elaka och straffas för detta på olika sätt. De hindrar barnen att träffa och prata med sina föräldrar och skyller ifrån sig på att barnen inte vill eller kan.
Dessa människorna diskriminerar oss av ren rasism och förnedrar oss och barnen för pengarnas skull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0