Rekkomendera att se på filmen!

Ni alla som har barn med LVU/ placerad ,Det är mycket sorgligt och jätte mardröm,
Jag lova det finns sjuka människor i den här välden ,det är SOC och F-hemmets mamma.

Kommentarer
Postat av: Gud hjälpe er

Vad säger de där jävlarna på IVO som sitter där på era skattepengar för att ko trollera andra skatteparasiterna från socialen och tingsrätten.,förvaltningsrätten. IVO håller med de alla satans lakejer, för att barnen ska torteras i djävulska avtal kallad för LVU?IVO måste avskaffas liksom socialen och så bli det i snara framtiden,100 påroc.säkert.Det kan inte fortsätta länge sådär.Amen Och ge inte up, be Jesus och Maria om hjälpen.Be Ärkeänglarna om hjälpen till dig och till dina barn, mot allt ondskan från de alla skattefinansierade elaka parasiter.

Svar: Socialtjänstekvinna de lyssnar inte på barnen ,de är där för att splittra familj min son har sagt många gånger familjehemsmamma skrika åt honom, då blev att han behöver en ny tid på BUP han har ADHD då skrev jag till henne att om min son har det ,det betyder att familjehemsmamma har ADD.de överdriva och fabulera fram allt de hitta på!
Kidnappning av våra barn är REN BIG BUSINESS
maktmissbruk, tjänstefel, bedrägeri, ljuga ,fabulering ,tankefel ,Bristande ETIK
De är okunniga de döma utan en DOM!!!!:// Vi träffa inte våra barn, det finns Umgängessabotage som ligger bakom ,det finns ingen annan som göra så utom F-H
simbaspower.blogg.se

2015-10-21 @ 11:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0