Separation på ont och gott!

Dialogen avbryts innan barnen förstår, och separationen från sina föräldrar är inget som barn vill uppleva, "But family is who's blood you carry and ones you love" De här sociopater Onda -Elaka -Grymma socialen och Familjehem måste bort!! På väg till Förvaltningsrätten igen 12:e

Så skrev F-H\
 Vad då bevakning? Han kommer att behöva väldigt mycket hjälp både nu och i framtiden och kan lite medicin hjälpa honom att ta fram "smartheten " i honom så är ju det bara positivt!  Självklart måste man ha uppföljning av honom men det är bara en gång om året. 
Du måste ju förstå att det som görs runt Han är bara för att hjälpa honom och inget annat. Alla måste se till att hjälpa han framåt hela tiden och ska du neka honom den möjligheten att kunna få lite bättre betyg i skolan och att kunna koncentrera sig bättre i sin.tillvaro?
Det är ingen vidare utredning på han. Han är färdig på BUP. Däremot förordar de medicin till honom för att han ska kunna koncentrera sig bättre i skolan och på så sätt kunna hänga med bättre och prestera bättre. Det är ju bara positivt ifall medicinen kan hjälpa honom. Vi ska diskutera detta vidare med BUP under våren. 

Från familjehemmet !

Min svara/ fråga

Varför ska min son behöva medicin
Att man har ADD som ännu inte är utredd och så vill ni att han ska börja med medicin i den här åldern men varför? Jag skulle aldrig förlåta er.
I 4 år har ni omhändertagit mina barn utan rimliga skäl nu vill ni droga dem 
så att de inte minns sina riktiga föräldrar men det är olagligt.
Om ni eller familjehemmet redan har börjat ge honom konstiga mediciner tvekar jag aldrig att stämma er hos domstolen.
LVU ska upphöra nu.
Vi vill överklaga detta nu och kommer att skicka igen till förvaltningsrätten.
Det ska vara en Sol placering inte LVU. Ingenting fungerar, inga umgängen, någon kommunikation med våra barn finns inte men hur kan den finnas när de är omringade och barnen är inte fria.
Vi ska ansöka om umgängesrätt genom domstolen.
Svara på mail så fort ni har läst det! Innan vi skickar vidare till domstolen. Om vi inte hör något från er inom 2 veckor så vet vi att ni vill ha kvar LVU och det finns inget samarbete.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0